skip to Main Content
Vernieuwde MacBook Air En MacBook Pro
Afbeelding: PR Apple

Vernieuwde MacBook Air en MacBook Pro

Apple vernieuwde vandaag MacBook Air. Het Retina-display is nu voorzien van True Tone, voor een natuurlijker beeld, en de prijs is verlaagd naar €1249. Studenten betalen een gereduceerd tarief. Het 13-inch instapmodel van MacBook Pro, met een prijs van €1499, bevat nu de nieuwste quad-core processors van de 8e generatie en is daarmee twee keer zo krachtig. Dit model, met Touch Bar en Touch ID, True Tone Retina-display en de Apple T2 Security Chip, heeft een gereduceerde studentenprijs.

MacBook Air en MacBook Pro zijn ook onderdeel van de actie voor het nieuwe studiejaar van Apple, waarbij klanten een Beats Studio 3 Wireless-koptelefoon krijgen bij aankoop van een in aanmerking komende Mac-notebook of iMac. Mac-notebooks, met hun slanke en draagbare design, Retina-display, geweldige prestaties, batterij voor een hele dag en macOS, zijn nog nooit zo populair geweest in het hoger onderwijs.

“Studenten zijn dol op Mac – dit is de notebook waarop ze vertrouwen op hun studentenkamer en in de collegezaal, en de populairste keuze onder studenten in het hoger onderwijs”, zegt Tom Boger, Senior Director Mac Product Marketing van Apple. “Met de verlaagde studentenprijs voor MacBook Air en de vernieuwde 13-inch MacBook Pro met snellere prestaties, Touch Bar en Touch ID, is dit het beste moment ooit om een Mac mee te nemen naar je opleiding.”

Updates van de populairste Apple notebooks voor studenten

MacBook Air heeft een dun en licht design, is verkrijgbaar in drie schitterende uitvoeringen, biedt het gemak en de veiligheid van Touch ID en heeft een dual-core processor van de 8e generatie, indrukwekkend breed stereogeluid en een batterij voor een hele dag. Het schitterende 13-inch Retina-display is nu voorzien van True Tone, waarbij de kleurtemperatuur van het display automatisch wordt aangepast. Dat is prettiger voor de ogen. MacBook Air biedt voldoende kracht voor alledaagse taken, van e-mailen en internetten tot het bewerken van foto’s en het voeren van FaceTime-gesprekken. Met de nog lagere prijs is dit de perfecte notebook voor alle dagelijkse bezigheden van consumenten en studenten.

De 13-inch MacBook Pro is voorzien van krachtige processors, supersnelle SSD’s, een batterij voor de hele dag en het beste Mac-notebookdisplay ooit in een draagbaar design van slechts 1,37 kg. Vanaf vandaag is het instapmodel van de 13-inch MacBook Pro ook nog eens uitgerust met de nieuwste quad-core processors voor twee keer snellere prestaties, Touch Bar en Touch ID, een schitterend Retina-display met True Tone, de Apple T2 Security Chip en indrukwekkende stereoluidsprekers met breed stereogeluid. Dit is allemaal nog steeds verkrijgbaar vanaf €1499, of een gereduceerd tarief voor studenten in het hoger onderwijs. Met al deze krachtige features is MacBook Pro de perfecte keuze voor studenten die op zoek zijn naar een notebook met voldoende kracht voor hun studie en verdere leven.

De Back to School-actie van Apple begint vandaag

De vernieuwde MacBook Air en MacBook Pro zijn onderdeel van de Back to School-actie van Apple. Deze actie, die vandaag begint, is voor studenten in het hoger onderwijs, hun ouders en docenten en andere medewerkers van onderwijsinstellingen beschikbaar via de Store voor het onderwijs van Apple. Deelnemers aan deze actie krijgen een in aanmerking komende Beats-koptelefoon bij aankoop van een in aanmerking komende Mac of iPad voor hun studie, en onderwijskorting op in aanmerking komende Macs, iPads, AppleCare en bepaalde accessoires en diensten.*

macOS Catalina dit najaar beschikbaar

Dit najaar kunnen MacBook Air en MacBook Pro gratis worden bijgewerkt met macOS Catalina, de nieuwste versie van het meest geavanceerde desktopbesturingssysteem ter wereld. Deze versie biedt geweldige nieuwe features, nieuwe apps en krachtige nieuwe technologie voor ontwikkelaars. macOS Catalina bevat ook de populaire entertainment-apps van Apple (Apple Music, Apple Podcasts en de Apple TV-app) en de gloednieuwe Sidecar-feature, waarmee gebruikers het bureaublad van hun Mac kunnen uitbreiden door hun iPad te gebruiken als tweede beeldscherm of als uiterst nauwkeurig invoerdevice. Nieuwe beveiligingsfeatures zorgen voor een betere bescherming en met Stembediening kunnen gebruikers hun Mac helemaal bedienen met hun stem.

Prijzen en verkrijgbaarheid
MacBook Air is verkrijgbaar vanaf €1249 of een gereduceerd tarief voor studenten in het hoger onderwijs. MacBook Pro is verkrijgbaar vanaf €1499 of een gereduceerd tarief voor studenten in het hoger onderwijs. Beide notebooks zijn vanaf vandaag verkrijgbaar via apple.com en de Apple Store-app, en later deze week bij bepaalde Apple Stores en Apple Authorized Resellers. De volledige technische specificaties en alle maatwerkopties en accessoires zijn te vinden op apple.com/nl/mac.

Back To Top