skip to Main Content
De Eerste Recensies Zijn Binnen Van De IPhone 11
Afbeelding: Apple / iPhone 11 verkrijgbaar in zes verschillende kleuren

De eerste recensies zijn binnen van de iPhone 11

Kenners overal ter wereld laten hun licht schijnen over iPhone 11, iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max. Hier zijn een aantal eerste reacties en beelden:

TechCrunch
“De Nachtmodus van iPhone 11 is helemaal geweldig. Hij doet het bijzonder goed in vergelijking met andere low-lightcamera’s. De belichting en kleurweergave zijn een klasse apart.”

The Verge
“[iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max] behoren tot de best uitgebalanceerde, veelzijdige telefoons die Apple, of wie dan ook, ooit heeft gemaakt. Ze hebben een prima batterijduur, een geavanceerde processor, een schitterend display en een nieuw camerasysteem dat elke andere telefoon achter zich laat, en dat naar verwachting zelfs nog beter wordt na de software-update die later dit najaar uitkomt.”

Mashable
“De software van Apple werkt geweldig samen met de camerahardware, zodat je vlot en soepel kunt zoomen met de drie camera’s van de iPhone 11 Pro.”

Refinery29
“De beste nieuwe feature is Nachtmodus. Bij weinig licht schakelt deze modus automatisch in om foto’s op te lichten, en het resultaat is indrukwekkend. Je kunt ’m zelfs als zaklamp gebruiken. Richt ergens op in het donker en je ziet het op het scherm lichter dan in het echt.”

Engadget
“En Apple biedt nu een nog betere deal. Met diverse technische verbeteringen, een nieuwe camera en een vanaf-prijs van € 809, krijg je meer mooie features voor net wat minder geld.”

Tom’s Guide
“De iPhone 11 is qua fotografie een grote stap vooruit dankzij de nieuwe ultragroothoeklens en een nieuwe Nachtmodus voor betere beelden bij weinig licht. Ook op videogebied doet Apple er een schepje bovenop met een betere beeldkwaliteit. En de batterijduur is uitstekend.”

Esquire
“Met alle drie de iPhones kun je 4K-videobeelden opnemen met 60 beelden per seconde. Dat zijn dus haarscherpe, vloeiende beelden in hoge resolutie. Je kunt je video’s bovendien net zo makkelijk bewerken als je foto’s. En als je in plaats van een foto toch een video wilt maken, gaat dat snel en eenvoudig.”

CNBC
“Deze camera’s werken samen om portretfoto’s te maken. Ik gebruik de Portretmodus maar al te graag voor mijn hond Mabel. Er zijn inmiddels wel meer camera’s die dit kunnen, maar het blijft lastig om Apple te overtreffen.”

GQ UK
“Eindelijk is daar het topmodel iPhone. Net zo verbluffend veelzijdig als de MacBook Pro en iPad Pro.”

9News (Australia)
“Voor dagelijks gebruik is dit de beste smartphonecamera die momenteel verkrijgbaar is.”

HardwareZone Singapore
“De A13 Bionic-chip is niet alleen sneller dan de concurrenten, hij weet ze compleet te overklassen.”

New Straits Times (Malaysia)
“De camera werkt eenvoudig en intuïtief, en dankzij de geavanceerde A13 Bionic-chip, iOS 13 en machine learning wordt fotograferen op de iPhone alleen maar mooier.”

Klanten kunnen iPhone 11, iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max alvast bestellen op apple.com en in de Apple Store-app. iPhone 11, iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max zijn verkrijgbaar vanaf vrijdag 20 september, op apple.com, in de Apple Store-app en in Apple Stores, en daarnaast bij erkende Apple resellers en een beperkt aantal providers (prijzen kunnen variëren).

Back To Top