skip to Main Content
Gratis Series En Films Kijken Met Disney+
Afbeelding: Disney / Disney+

Gratis series en films kijken met Disney+

In navolging van streaming-diensten zoals Netflix, Amazone, Videoland en binnenkort Apple TV+, heeft Disney nu ook zijn eigen streamingdienst. Disney noemt zijn nieuwe streamingdienst Disney+ en is inmiddels als proef van start gegaan in Nederland. In deze proefperiode die alleen exclusief in Nederland is, wil Disney de streamingdienst uitgebreid testen. Om deze dan vanaf 12 november, officieel in meerdere landen van start te laten gaan. En omdat het gaat om een proef, waarbij nog niet alles goed loopt en de content van series en films beperkt is, biedt Disney deze proefperiode gratis aan de Nederlandse gebruiker aan. Na deze gratis proefperiode, gaat het abonnement 6,99 euro per maand kosten.

Back To Top