skip to Main Content
Grootste Apple Store Van Japan Opent Zaterdag Zijn Deuren
Afbeelding: Apple / Apple Store Marunouchi in Japan

Grootste Apple Store van Japan opent zaterdag zijn deuren

In het hart van zakendistrict Marunouchi opent Apple komende zaterdag 7 september zijn nieuwste en grootste winkel in Japan, tegenover het historische treinstation Tokio. Apple Marunouchi is sinds afgelopen april alweer de derde Apple Store die in Japan wordt geopend in het kader van een meerjarige retailinvestering en uitbreiding van de activiteiten van het bedrijf in dat land. Klanten in Japan hebben nu meer ruimte om Apple producten te bekijken, mee te doen aan een Today at Apple-sessie of advies te vragen aan een Genius.

“De opening van Apple Marunouchi markeert een belangrijk moment in de langdurige relatie van Apple met Japan”, aldus Deirdre O’Brien, Senior Vice President Retail + People van Apple. “Marunouchi is een bruisende wijk en onze teams staan te popelen om zaterdag de eerste klanten te begroeten in onze grootste Store in Japan.”

De vijfde Apple Store in Tokio heeft een unieke gevel met ‘etalagevensters’ van twee verdiepingen hoog, gemaakt van aluminium dat speciaal is gegoten voor de driedimensionale afgeronde hoeken. Deze unieke vensters vormen de verbinding tussen de Store en het bruisende straatleven in de omgeving. De Japanse bamboe die in de vensteruitsparingen is geplant, brengt de buitenwereld naar binnen. Het atrium midden in de Store reikt twee verdiepingen hoog en verbindt zo de beide niveaus. Het wordt het nieuwe toneel voor Today at Apple in Tokio.

Toonaangevende creatieve geesten gaan hier Today at Apple-sessies leiden, om te beginnen met het Tokyo Creative Guild, een speciale twaalfdelige serie ter gelegenheid van de opening. Bij Apple Marunouchi kunnen klanten niet alleen alle Apple producten zelf ervaren, maar ze zijn er ook aan het juiste adres voor technisch advies of ondersteuning. Bovendien kunnen ze daar hun creativiteit de vrije loop laten onder begeleiding van Creative Pro’s.

Meer dan de helft van de 130 medewerkers van Apple Marunouchi is afkomstig van andere Apple Stores in Japan. Ze spreken in totaal vijftien talen en staan klaar voor bezoekers van over de hele wereld.

Verder verhuist later deze maand Apple Fukuoka naar een nieuwe, grotere locatie en wordt de restyling van Apple Omotesandō voltooid.

Ga naar apple.com/jp/today of naar de pagina van het Tokyo Creative Guild om je aan te melden voor een Today at Apple-sessie.

Back To Top