skip to Main Content
IOS 13 Nu Te Downloaden
Afbeelding: PR Apple

iOS 13 nu te downloaden

Apple heeft het nieuwe iOS 13 (besturingssysteem) voor de iPhone 6S en hoger vrijgegeven om te kunnen downloaden. Het is voor het eerst dat iOS alleen geschikt is voor de iPhone en niet meer voor de iPad. Deze krijgt namelijk op 24 september zijn eigen besturingssysteem, dat bekend staat onder de naam iPadOS.

Het nieuwe iOS 13 heeft veel nieuwe mogelijkheden. Zo kun je nu kiezen voor een donkere modus en zijn er nieuwe manieren om door foto’s te bladeren en ze te bewerken, gebruikers kunnen ook op een nieuwe manier inloggen bij apps en websites en Kaarten is geheel vernieuwd. iOS 13 is sneller en reageert nog beter door optimalisaties die in het hele systeem zijn aangebracht: apps starten sneller op, downloads van apps zijn kleiner en Face ID is nog sneller geworden

Back To Top