skip to Main Content
Meer Nederlandse Banken Komen Met Apple Pay
Afbeelding: Apple / Apple Pay

Meer Nederlandse banken komen met Apple Pay

In navolging van de ING bank, die eerder dit jaar zijn klanten de mogelijkheid gaf om ook met Apple Pay te betalen, komt nu ook de ABN AMRO bank en de Rabobank binnenkort met deze betaaldienst van Apple. Zodat je kunt betalen met je iPhone, iPad en Apple Watch. Het is alleen nog niet duidelijk wanneer deze dienst daadwerkelijk bij deze twee laatste genoemde banken van start gaat. Voorlopig staat er alleen nog een aankondiging op de website van de banken.

Apple Pay is voor de Nederlandse consument inmiddels ook beschikbaar, bij de online-banken bunq, Monese, N26 en Revolut. Mocht je een account willen hebben, bij één van deze online-banken, vergelijk dan goed de voorwaarden, mogelijkheden en de prijzen

Back To Top