skip to Main Content
Apple Pay Nu Ook Beschikbaar Bij ABN AMRO
Afbeelding: ABN AMRO / Betalen met Apple Pay nu ook mogelijk bij ABN AMRO

Apple Pay nu ook beschikbaar bij ABN AMRO

Vanaf vandaag is het ook voor de klanten van de ABN AMRO-bank mogelijk om ook gebruik te kunnen maken van Apple Pay. Met deze elektronische betaaldienst van Apple, is het mogelijk om te betalen via je iPhone, Apple Watch en iPad.

ABN AMRO is niet de eerste Nederlandse bank die deze dienst van Apple aanbiedt. Eerder dit jaar kwam de ING bank, en een aantal online banken, ook met deze dienst.

“We zijn verheugd dat we onze klanten nu Apple Pay kunnen bieden” zegt Yvonne Duits van ABN AMRO. “ABN AMRO werkt continu aan nieuwe methoden om onze klanten nieuwe en innovatieve betaalmanieren aan te bieden, en Apple Pay past daar heel goed bij.”

Op de website van ABN AMRO kun je de instructies vinden om Apple Pay te activeren.

Back To Top