skip to Main Content
Dickinson Vanaf 1 November Exclusief Op Apple TV+
Afbeelding: Cast van de nieuwe comedyserie Dickinson

Dickinson vanaf 1 november exclusief op Apple TV+

Apple heeft vandaag in St. Ann’s Warehouse in Brooklyn, New York de rode loper uitgerold voor ‘Dickinson’. Deze comedyserie, die vanaf 1 november exclusief te zien is op Apple TV+, laat in afleveringen van een half uur zien hoe de jonge, tegendraadse dichteres Emily Dickinson omgaat met de beperkingen die de maatschappij, haar vrouw-zijn en de familie haar opleggen. In dit coming-of-age-verhaal, dat door Alena Smith is geschreven en zich in de 19e eeuw afspeelt, ontpopt Emily zich als held van de huidige millennialgeneratie.

Vanaf 1 november zijn alle tien afleveringen wereldwijd in meer dan honderd landen en regio’s te zien.

Apple TV+ is de eerste videoabonnementsdienst met alleen originele programma’s en de creatiefste storytellers van het moment. Bij de lancering zal Apple TV+ in ruim 100 landen en regio’s beschikbaar zijn. De dienst is verkrijgbaar via de Apple TV-app op iPhone, iPad, Apple TV, iPod touch, Mac en andere platforms, waaronder online (tv.apple.com). Een abonnement kost € 4,99 per maand na een gratis proefperiode van zeven dagen. Klanten die op of na 10 september 2019 een nieuwe iPhone, iPad, Apple TV, Mac of iPod touch kopen, mogen Apple TV+ een jaar lang gratis proberen.1 Vanaf 1 november kunnen deze klanten de gratis proefperiode van een jaar activeren via de Apple TV-app op het aangeschafte device. Daarvoor moet de nieuwste versie van de software zijn geïnstalleerd.

Back To Top