skip to Main Content
For All Mankind Vanaf 1 November Exclusief Op Apple TV+
Afbeelding: Apple ? Cast van de nieuwe serie For All Mankind

For All Mankind vanaf 1 november exclusief op Apple TV+

For All Mankind van Apple ging vandaag in première in het Regency Village Theater in Westwood, Californië. De serie, die vanaf 1 november exclusief te zien is op Apple TV+, biedt een fascinerende alternatieve kijk op de geschiedenis en is van de hand van Emmy Award-winnaar Ronald D. Moore. Het vertelt het levensverhaal van astronauten, technici en hun gezinnen in een wereld waarin de ruimtewedloop nog niet is beslecht en het ruimtevaartprogramma nog steeds het culturele zwaartepunt vormt van de American dream.
Vanaf 1 november zijn de eerste drie afleveringen van For All Mankind te zien op Apple TV+. Daarna komt er elke vrijdag een nieuwe aflevering uit.

Apple TV+ is de eerste videoabonnementsdienst met alleen originele programma’s en de creatiefste storytellers van het moment. Bij de lancering zal het in ruim 100 landen en regio’s beschikbaar zijn. De dienst is verkrijgbaar via de Apple TV-app op iPhone, iPad, Apple TV, iPod touch, Mac en andere platforms, waaronder online (tv.apple.com). Een abonnement kost €4,99 per maand met een gratis proefperiode van zeven dagen. Klanten die vanaf 10 september 2019 een nieuwe iPhone, iPad, Apple TV, Mac of iPod touch kopen, mogen Apple TV+ een jaar lang gratis proberen.1 Vanaf 1 november kunnen deze klanten de gratis proefperiode van een jaar activeren via de Apple TV-app op het aangeschafte device. Daarvoor moet de nieuwste versie van de software zijn geïnstalleerd.

Back To Top