skip to Main Content
Kingston Digital Introduceert De KC600 SATA SSD
Afbeelding: Kingston / Kingston KC600 SATA SSD

Kingston Digital introduceert de KC600 SATA SSD

Kingston Digital Europe Co LLP, onderdeel van Kingston Technology, fabrikant van geheugenproducten en technologische oplossingen, introduceert de KC600 SATA SSD. De KC600 is ontwikkeld voor desktop- en notebookgebruikers en de full-capacity SSD biedt efficiënte prestaties. Hij wordt geleverd in een 2.5” vormfactor met behulp van de SATA Rev 3.0 interface met backwards compatability.

De KC600 is geoptimaliseerd voor een functionele reactiesnelheid van het systeem met indrukwekkende opstart-, laad-, en overdrachtstijden. Hij ondersteunt een volledig beveiligde suite met 256-bit AES-XTS-hardwareversleuteling, TCG Opal 2.0 en eDrive, waardoor gebruikers hun data kunnen beveiligen en beschermen. De KC600 is beschikbaar in capaciteiten tot 2TB met behulp van de nieuwste 3D TLC NAND-technologie en heeft indrukwekkende lees- en schrijfsnelheden tot 550/520M/s. De KC600 is verkrijgbaar als stand-alone SSD en als bundelkit en biedt alles wat nodig is voor eenvoudige desktop- of notebook upgrade-installatie.

De KC600 is momenteel verkrijgbaar in 256GB en 512GB en binnenkort ook in 1024GB en 2048GB en biedt vijf jaar garantie, gratis technische ondersteuning en de betrouwbaarheid van Kingston. Ga voor meer informatie naar www.kingston.com.

Back To Top