skip to Main Content
Apple TV+ Is Nu Beschikbaar
Afbeelding: Apple / Apple TV+

Apple TV+ is nu beschikbaar

Vanaf vandaag kun je in ruim 100 landen en regio’s Apple TV+ kijken in de Apple TV-app. Je vindt er nieuwe exclusieve series, films en documentaires van de creatiefste storytellers van het moment. Apple TV+ is te zien op iPhone, iPad, Apple TV, iPod touch, Mac, bepaalde Samsung Smart TV’s en Roku- en Amazon Fire TV-devices, en online via tv.apple.com.

Apple TV+ biedt Apple Originals waaronder The Morning Show, See en For All Mankind. Van deze programma’s zijn de eerste drie afleveringen nu al te zien, en elke vrijdag staat er een nieuwe aflevering in de Apple TV-app. Daarnaast zijn alle afleveringen van Dickinson en de gezinsprogramma’s Helpsters, Snoopy in de ruimte en Spookschrijver nu al beschikbaar. Verder kun je nu al kijken naar de documentaire The Elephant Queen en de eerste aflevering van Oprah’s Book Club, waarin Oprah Winfrey met Ta-Nehisi Coates zijn roman The Water Dancer.

“Kijkers in ruim 100 landen en regio’s kunnen nu genieten van Apple TV+, de thuisbasis van exclusieve programma’s en films van de beste storytellers van het moment”, aldus Eddy Cue, Senior Vice President Internet Software and Services bij Apple. “Wat voor ons belangrijk was, is dat iedereen deze programma’s gemakkelijk op het device van zijn of haar keuze kan zien. Apple TV+ is dan ook direct vanaf het begin de breedst beschikbare Apple dienst ooit.”

“Ik ben er buitengewoon trots op dat dankzij deze serie een nieuwe generatie kan kennismaken met Emily Dickinson”, aldus Hailee Steinfeld, hoofdrolspeler en executive producer van Dickinson. “Emily is een complexe, inspirerende en dappere vrouw. Ik ben zo benieuwd wat kijkers wereldwijd gaan vinden van deze kijk op haar leven, van de hand van creatief genie Alena Smith. Door deze serie samen met Apple te maken en onderdeel te zijn van de start van Apple TV+, heb ik echt het gevoel dat ik een bijdrage lever aan de geschiedenis.”

“Het was zo fijn om met Apple te werken. Ik heb me nog nooit zo gesteund en vrij gevoeld”, aldus Kerry Ehrin, showrunner en executive producer van The Morning Show. “Je kunt er als artiest vrij ademen. Ze zijn niet alleen enorm creatieve collega’s, maar op belangrijke punten voelen ze als familie. Ik ben ontzettend trots op onze samenwerking. Het zijn bijzondere mensen.”

“Vanaf het eerste moment dat ik meedeed aan The Morning Show, wist ik al dat het iets bijzonders zou worden. Daarom wilden we de serie ook op een bijzondere manier met de wereld delen”, aldus Mimi Leder, regisseur en executive producer van The Morning Show. “Apple is een geweldige partner geweest, vanaf de eerste aankondiging van dit project tot de release ervan. We zijn zo blij dat we de serie nu met de wereld kunnen delen.”

“For All Mankind is een optimistisch idee over hoe het had kunnen lopen en wat we nog kunnen veranderen. Het gaat over hoe de ruimte je nieuwe hoop kan geven, over jezelf overgeven aan een concept dat groter is dan het hier en nu, en over een gevoel van saamhorigheid rondom de toekomst van de mens”, aldus Ronald D. Moore, bedenker, schrijver en executive producer van For All Mankind. “Ik zie het als een hoopgevend verhaal, waarin een maatschappij centraal staat waar we naartoe kunnen werken. Een verhaal komt pas tot leven wanneer mensen het kunnen zien. Dankzij onze samenwerking met Apple kunnen we ons verhaal nu delen met de rest van de wereld.”

“Dit is een ontzettend persoonlijk project voor mij. Ik ben namelijk zelf blind, mijn moeder is blind en veel van mijn familieleden zijn blind. Met See heeft Apple me de kans gegeven om de manier waarop blindheid doorgaans wordt weergegeven op een onbeschrijflijk grote schaal te veranderen”, aldus Joe Strechay, associate producer van See. “Ik ben al 16 jaar bezig om blinden en slechtzienden betere kansen te geven en dankzij See heb ik de werkomgeving van blinde of slechtziende acteurs, stuntacteurs en achtergrondacteurs toegankelijker kunnen maken. Ze zijn allemaal geselecteerd op basis van hun talent en hebben de serie enorm verrijkt. See van Apple heeft mijn leven veranderd.”

De komende maanden verschijnen er nog meer Apple Originals, waaronder de series Servant (28 november), Truth Be Told (6 december) en Little America, en de films Hala en The Banker.

Om je op Apple TV+ te abonneren en Apple Originals te kunnen zien, open je gewoon de Apple TV-app of ga je naar tv.apple.com. Daar kun je je aanmelden voor € 4,99 per maand of het eerst zeven dagen gratis uitproberen. Klanten die vanaf 10 september 2019 een nieuwe iPhone, iPad, Apple TV, Mac of iPod touch kopen, mogen Apple TV+ een jaar lang gratis proberen. Bovendien kunnen studenten overal ter wereld met een Apple Music-studentabonnement Apple TV+ gratis kijken in de Apple TV-app of via tv.apple.com.

Met een abonnement kijk je via de Apple TV-app on-demand, zowel online als offline en zonder reclame naar Apple Originals. Deze app is vooraf geïnstalleerd op iPhone, iPad, Apple TV, iPod touch en Mac. Apple TV+ is ook beschikbaar in de Apple TV-app op bepaalde Samsung Smart TV’s en Roku- en Amazon Fire TV-devices. Op smart-tv’s van Samsung, LG of VIZIO die geschikt zijn voor AirPlay 2 kun je Apple Originals direct in de Apple TV-app kijken door een iPhone, iPad, iPod touch of Mac op je smart-tv aan te sluiten. Apple TV+ is ook online beschikbaar via tv.apple.com. Via Delen met gezin kunnen tot zes gezinsleden een Apple TV+-abonnement delen en allemaal met hun eigen Apple ID en wachtwoord Apple TV+ kijken op hun eigen devices.

In de toekomst is de Apple TV-app ook beschikbaar op platforms van LG, Sony en VIZIO. Vanaf later dit jaar zal AirPlay 2 ook worden ondersteund door bepaalde smart-tv’s van Sony.

Apple TV+ is wereldwijd te streamen met ondertiteling en/of nasynchronisatie in bijna 40 talen, waaronder ondertiteling voor doven en slechthorenden, en bijschriften. Apple Originals zijn ook beschikbaar met audiodescriptie in acht talen.

Prijzen en verkrijgbaarheid

  • Apple TV+ is vanaf vandaag beschikbaar in de Apple TV-app op iPhone, iPad, Apple TV 4K, Apple TV HD, Apple TV (3e generatie), iPod touch en Mac voor € 4,99 per maand met zeven dagen gratis op proef voor nieuwe abonnees. Voor een Apple TV+-abonnement moet je op device iOS 12.3 of hoger, tvOS 12.3 of hoger of macOS Catalina geïnstalleerd zijn.
  • Apple TV+ is ook beschikbaar in de Apple TV-app op alle Samsung Smart TV’s uit 2018 en nieuwer, bepaalde Roku- en Amazon Fire TV-devices, en in de toekomst ook op de platforms van LG, Sony en VIZIO.
  • Daarnaast kun je Apple TV+ ook afsluiten en bekijken via tv.apple.com.
  • Op smart-tv’s van Samsung, LG of VIZIO die geschikt zijn voor AirPlay 2 kun je Apple Originals direct in de Apple TV-app kijken door een iPhone, iPad, iPod touch of Mac op je smart-tv aan te sluiten. Daarvoor moet iOS 12.3 of hoger of macOS Catalina geïnstalleerd zijn. Vanaf later dit jaar zal AirPlay 2 ook worden ondersteund door bepaalde smart-tv’s van Sony.
  • Klanten die vanaf 10 september een nieuwe iPhone, iPad, Apple TV, Mac of iPod touch kopen, mogen Apple TV+ tijdelijk een jaar lang gratis proberen (één aanbieding per Apple ID). € 4,99 per maand na afloop van de gratis proefperiode. Eén abonnement per Delen met gezin-groep. Aanbieding geldt tot drie maanden na activering op het in aanmerking komend device. Geldig vanaf 1 november 2019. Abonnement wordt automatisch verlengd totdat het wordt opgezegd. Beperkingen en andere voorwaarden zijn van toepassing. Zie apple.com/promo voor meer informatie.
  • Ledereen met een Apple Music-studentabonnement krijgt tijdelijk gratis toegang tot Apple TV+. Dit geldt ook voor studenten die al een Apple Music-studentabonnement hadden op het moment dat Apple TV+ gelanceerd werd. Met een Apple Music-studentabonnement kun je gratis toegang tot Apple TV+ krijgen door met je Apple ID in te loggen in de Apple TV-app of op tv.apple.com. Deze aanbieding geldt alleen voor studenten kunnen aantonen dat ze ingeschreven staan bij een instelling voor hoger onderwijs. Delen met Gezin is niet van toepassing.
  • Ga naar apple.com/tvpr voor persmateriaal en meer informatie over Apple TV+.
Back To Top