skip to Main Content
Mac Pro En Pro Display XDR Verkrijgbaar In December
Afbeelding: Apple / Apple Mac Pro met Pro Display XDR

Mac Pro en Pro Display XDR verkrijgbaar in december

Apple heeft vandaag aangekondigd dat de compleet vernieuwde Mac Pro, de beste professionele desktopcomputer ter wereld, en Apple Pro Display XDR, het beste professionele display ter wereld, vanaf december verkrijgbaar zullen zijn. Mac Pro is gebouwd om maximale prestaties, uitbreidingsopties en configuratiemogelijkheden te bieden.

Hij is uitgerust met Xeon-werkstationprocessors met tot wel 28 cores, een snel geheugensysteem met een capaciteit van maar liefst 1,5 TB, acht PCIe uitbreidingssleuven en een grafische architectuur met de krachtigste videokaart ter wereld.

Pro Display XDR is een 32-inch Retina 6K-display met een brede 10-bits P3-kleurweergave, een helderheid van 1600 nits, een contrastverhouding van 1.000.000:1 en een superbrede kijkhoek. En dat allemaal voor een ongekend lage prijs.

Prijs en beschikbaarheid
Mac Pro is verkrijgbaar vanaf USD 5999 en Pro Display XDR vanaf USD 4999. Ze zijn allebei vanaf december verkrijgbaar op apple.com. Alle specificaties, maatwerkopties en accessoires zijn te vinden op apple.com/mac-pro en apple.com/pro-display-xdr.

Back To Top