skip to Main Content
‘Servant’ Vanaf 28 November Te Zien Op Apple TV+
Afbeelding: Apple / Regisseur en executive producer M. Night Shyamalan met de cast van ‘Servant’ bij de wereldpremière in het BAM Howard Gilman Opera House in Brooklyn, New York. [Van links naar rechts: Toby Kebbell, Lauren Ambrose, M. Night Shyamalan, Nell Tiger Free en Rupert Grint]

‘Servant’ vanaf 28 november te zien op Apple TV+

De Apple Original ‘Servant’, een nieuwe serie met tien afleveringen, beleefde vandaag zijn wereldpremière met rode loper in het BAM Howard Gilman Opera House in Brooklyn, New York. ‘Servant’ is een nieuwe psychologische thriller van de voor een Academy Award genomineerde M. Night Shyamalan. De serie gaat over een rouwend stel uit Philadelphia bij wie een onbeschrijflijke tragedie een breuk in het huwelijk heeft veroorzaakt, waarna een mysterieuze aanwezigheid hun leven binnendringt. De serie is gemaakt door executive producer en schrijver Tony Basgallop, die eerder voor een BAFTA (British Academy of Film and Television Arts) is genomineerd.

Vanaf 28 november zijn de eerste drie afleveringen van ‘Servant’ exclusief te zien op Apple TV+ in meer dan 100 landen en regio’s over de hele wereld. Daarna komt er elke vrijdag een nieuwe aflevering uit.

Back To Top