skip to Main Content
Clips Bevat Nu Memoji, Animoji En Meer
Abeelding: Apple / Met de nieuwste update van de Clips-app genieten gebruikers nu ook van Memoji en Animoji

Clips bevat nu Memoji, Animoji en meer

Met de update die vandaag is uitgebracht van Clips, de gratis app van Apple om video’s te maken op iPhone en iPad, genieten gebruikers nu ook van leuke en creatieve Memoji- en Animoji-figuren. Gebruikers kunnen nu eenvoudig persoonlijke videoboodschappen, diavoorstellingen, schoolprojecten en filmpjes delen die levendiger zijn dan ooit. Geanimeerde stickers en emoji volgen nu de bewegingen van het gezicht, waardoor gebruikers leuke videoselfies kunnen maken met de camera aan de voorkant van iPhone en iPad. De update bevat ook gloednieuwe stickers met de Disney-figuren Mickey en Minnie Mouse en een nieuwe poster met een winterthema voor de feestdagen.

Met deze update verschijnen Memoji die in de Berichten-app in iOS zijn gemaakt nu ook automatisch in Clips. Gebruikers kunnen hun videoclips met Animoji en Memoji combineren met alle bestaande features van Clips, waaronder artistieke filters, bewegende tekst, muziek en stickers. De Animoji-figuren in een video kunnen zelfs worden veranderd nadat de video is opgenomen. En dankzij de bredere beeldhoek van de nieuwe camera aan de voorkant van iPhone 11 en iPhone 11 Pro kunnen gebruikers nu videoselfies maken waar nóg meer in past.

Bij het gebruik van de camera aan de voorkant van iPhone en iPad kunnen bewegende stickers en emoji nu de bewegingen volgen van het gezicht. Wanneer de gebruiker beweegt (omhoog/omlaag, naar links/rechts of naar de camera toe/van de camera af) beweegt een zonnebril of tekstballon mee met het gezicht, waardoor de video nog interactiever wordt.

Clips 2.1 bevat ook:

  • Een poster met winterthema die perfect past bij het winterseizoen.
  • Zeven nieuwe stickers met Mickey en Minnie Mouse.
  • Ondersteuning voor talen die van rechts naar links worden gelezen, zoals Arabisch en Hebreeuws.

Informatie over Clips
Met Clips kunnen gebruikers persoonlijke videoboodschappen, diavoorstellingen, schoolprojecten en filmpjes maken met fantastische features, zoals ‘Livetitels’, waarbij automatisch bewegende titels worden toegevoegd die de stem van de gebruiker volgen, en indrukwekkende selfiescènes in 360 graden op iPhone. In Clips kunnen gebruikers tientallen filters, bewegende stickers en schermvullende bewegende posters toevoegen om persoonlijke video’s te maken. De app bevat meer dan 60 soundtracks die automatisch worden aangepast aan de lengte van de video. Op basis van de inhoud en personen in de video’s verschijnen in Berichten bovendien intelligente suggesties om video’s snel en gemakkelijk met anderen te delen.

Beschikbaarheid
Clips 2.1 is vanaf vandaag als gratis update verkrijgbaar in de App Store en is geschikt voor iPhone 6s en iPhone SE of nieuwer, iPad Air 2 of hoger en iPod touch (7e generatie) met iOS 13 of hoger en iPadOS 13 of hoger. Voor nieuwe Animoji- en Memoji-features en de feature voor selfiescènes is een iPhone of iPad Pro met TrueDepth-camera vereist.

Back To Top