skip to Main Content
Mac Pro En Apple Pro Display XDR Nu Te Bestellen
Afbeelding: Apple / Apple Mac Pro met Pro Display XDR

Mac Pro en Apple Pro Display XDR nu te bestellen

Apple heeft vandaag zijn belofte ingelost, om voor het eind van dit jaar de vernieuwde Mac Pro en zijn Apple Pro Display XDR te kunnen bestellen.

De Mac Pro is uitgerust met Xeon-werkstationprocessors met tot wel 28 cores, een snel geheugensysteem met een capaciteit van maar liefst 1,5 TB, acht PCIe uitbreidingssleuven en een grafische architectuur met de krachtigste videokaart ter wereld. Goedkoop is deze nieuwe Mac Pro niet. De prijs begint bij 6499 euro en kan oplopen tot wel 60.168 euro als je hem neemt met volle specificaties. En dat kan nog verder oplopen als je kiest voor de 8 TB SSD die later beschikbaar komt.

Naast de nieuwe Mac Pro heeft Apple ook de Pro Display XDR uitgebracht. Dit is een 32-inch Retina 6K-display met een brede 10-bits P3-kleurweergave, een helderheid van 1600 nits, een contrastverhouding van 1.000.000:1 en een superbrede kijkhoek. Het nieuwe beeldscherm kost 5499 euro als kiest voor standaardglas. Wil je de uitvoering hebben met glas en nanotextuur dan betaal 6499 euro. Je krijgt er voor dit geld geen standaard bij. Deze kun je voor een meerprijs van 1099 erbij bestellen. Naast deze standaard is er ook de keuze voor een VESA-montageadapter, deze kost 219 euro.

Back To Top