skip to Main Content
Magic Keyboard Voor IPad Pro Kan Nu Worden Besteld
Afbeelding: Apple / Magic Keyboard voor de iPad Pro

Magic Keyboard voor iPad Pro kan nu worden besteld

Het nieuwe Magic Keyboard voor iPad Pro kan nu worden besteld op apple.com en wordt vanaf volgende week bij klanten bezorgd. Het Magic Keyboard maakt iPad Pro nog veelzijdiger en is de beste manier om te profiteren van de nieuwe trackpad-ondersteuning in iPadOS 13.4.

Het Magic Keyboard klikt magnetisch vast aan iPad Pro en heeft een zwevend design, waarbij het schitterende Multi-Touch scherm traploos verstelbaar is tot een kijkhoek van 130 graden. Het toetsenbord heeft alles erop en eraan, toetsen met achtergrondverlichting en een schaarmechanisme met een key travel van 1 mm. Het typt prettig en precies, net zo goed op schoot als aan een bureau. Het handige trackpad van Magic Keyboard vult het touch-design van iPad perfect aan. Navigeren, de cursor bedienen en precieze aanpassingen doen, het gaat allemaal even snel en makkelijk. De USB-C-poort is geschikt voor opladen, zodat de USB-C-poort van iPad beschikbaar blijft voor accessoires, zoals externe schijven of displays. Als het Magic Keyboard zit vastgeklikt en is dichtgeklapt, worden de microfoons van iPad Pro voor de veiligheid uitgeschakeld, zodat audiogegevens niet in verkeerde handen vallen.

Het Magic Keyboard maakt optimaal gebruik van de speciale features van iPadOS. Wanneer gebruikers hun vinger over het ingebouwde trackpad bewegen, verandert de cursor van vorm al naar gelang de opties op het scherm. Met Multi-Touch bewegingen op het trackpad kun je snel en soepel navigeren zonder je hand op te tillen. De trackpadfeatures van iPadOS werken geweldig in apps die klanten dagelijks gebruiken. Het schrijven en bewerken van tekst gaat moeiteloos in Pages en Notes, werken met meerdere objecten in Keynote is makkelijker dan ooit tevoren en dankzij de nauwkeurigheid is zelfs het maken van de grootste spreadsheets in Numbers lang niet meer zo lastig. Lees meer over iPadOS op apple.com/ipados.

Het nieuwe Magic Keyboard is speciaal ontworpen voor de nieuwe iPad Pro en ook compatibel met iPad Pro-modellen van de vorige generatie. Magic Keyboard en Apple Pencil zijn de perfecte pro-accessoires voor de meest geavanceerde iPad Pro ooit, met snelle prestaties, de baanbrekende LiDAR-scanner, pro-camera’s, pro-prestaties en pro-audio, bij uitstek geschikt voor professionele workflows die het uiterste uit iPad halen.

Prijzen en beschikbaarheid

  • Het nieuwe Magic Keyboard voor iPad Pro kan vanaf vandaag worden besteld op apple.com en in de Apple Store-app in meer dan 30 landen, waaronder de Verenigde Staten. Het Magic Keyboard wordt vanaf komende week bezorgd bij klanten en is verkrijgbaar bij sommige Apple Stores en erkende Apple resellers (prijzen kunnen variëren).
  • Het nieuwe Magic Keyboard voor iPad Pro is verkrijgbaar voor €339 voor de 11-inch iPad Pro en €399 voor de 12,9-inch iPad Pro met indelingen voor meer dan 30 talen, waaronder Chinees (vereenvoudigd), Duits, Frans, Japans en Spaans.
Back To Top