skip to Main Content
Nederlandse Apple Stores Weer Open

Nederlandse Apple Stores weer open

Apple heeft een aantal maanden zijn fysieke Apple Stores in Nederland en andere Europese landen moeten sluiten door het coronavirus. Inmiddels zijn de Apple Stores in de meeste Europa landen weer geopend. In Nederland en het Verenigd Koninkrijk was men nog niet zover. Tot vandaag want de Apple Stores zijn nu ook in Nederland weer te bezoeken. In het Verenigd Koninkrijk blijven ze echter nog wel gesloten.

Wil je een Apple Store bezoeken, hou dan wel rekening met extra maatregelen. Zo zijn de winkeltijden aangepast en mogen er maar een beperkt aantal klanten per keer naar binnen. Verder ben je verplicht een masker te dragen. Mocht je deze niet hebben, dan krijg je er èèn van Apple. Bij de deur worden temperatuurcontroles uitgevoerd en krijg je gerichte vragen om te te kijken of je geen symptomen hebt, zoals hoesten of koorts, of in contact bent geweest met iemand met COVID‑19.

Back To Top