skip to Main Content
Apple Breidt IPhone-reparatiediensten Uit
Afbeelding: Apple / Het Independent Repair Provider Program van Apple, met handige opties voor iPhone-reparaties buiten de garantie, is nu beschikbaar op meer locaties in de VS en wordt uitgebreid naar Europa en Canada.

Apple breidt iPhone-reparatiediensten uit

Het Independent Repair Provider Program van Apple wordt uitgebreid met extra reparatieopties voor klanten. Via dit toonaangevende programma kunnen diverse bedrijven iPhone-reparaties aanbieden. Daarbij wordt gewerkt met originele Apple onderdelen om de veiligheid en kwaliteit te garanderen. Nadat het programma afgelopen najaar in de VS werd geïntroduceerd, hebben zich meer dan 140 onafhankelijke reparatiebedrijven aangesloten bij het programma. Nu kunnen klanten terecht op meer dan 700 nieuwe locaties in de VS en kunnen ook bedrijven in Europa en Canada zich aanmelden.

“Het is fantastisch dat we ons onafhankelijke reparatieprogramma kunnen uitbreiden met extra locaties in de VS en met bedrijven in Europa en Canada”, zegt Jeff Williams, COO van Apple. “Klanten moeten voor reparaties kunnen kiezen uit verschillende opties die niet alleen aansluiten op hun behoeften, maar ook de veiligheid en kwaliteit van hun iPhone garanderen, zodat het device zo lang mogelijk kan worden gebruikt.”

Nieuwe locaties voor iPhone-reparaties in de VS

Het Independent Repair Provider Program werd afgelopen najaar geïntroduceerd. Inmiddels zijn er in de VS meer dan 700 Independent Repair Provider-locaties waar klanten terechtkunnen voor iPhone-reparaties buiten de garantie. De meer dan 140 nieuwe reparatiebedrijven die aan het programma deelnemen variëren van groot tot klein. Een van deze bedrijven is uBreakiFix, met locaties in de hele VS.

Alle bedrijven die zich bij het programma aansluiten, hebben toegang tot gratis Apple trainingen en dezelfde originele onderdelen, tools, reparatiehandleidingen en diagnostische tools als Apple Authorized Service Providers (AASP’s) en Apple Stores. Ga naar support.apple.com/repair/verify-repair-provider om te controleren of een bedrijf bij het programma is aangesloten.

Independent Repair Provider Program geopend voor bedrijven in Europa en Canada

Na de succesvolle lancering in de VS kunnen ook onafhankelijke reparatiebedrijven in 32 landen in Europa en Canada zich aanmelden voor het Independent Repair Provider Program van Apple. Bedrijven kunnen zich kosteloos aanmelden en nieuwe bedrijven krijgen gratis training.

Om voor het programma in aanmerking te komen, moeten bedrijven beschikken over een door Apple gecertificeerde technicus die de reparaties kan uitvoeren. Ga naar support.apple.com/irp-program voor meer informatie over nieuwe deelnemende landen en aanmelding.

Uitgebreide Apple reparatiediensten

Apple biedt klanten ook meer reparatieopties via het uitgebreide internationale netwerk van meer dan 5000 AASP’s, die miljoenen mensen helpen met reparaties van alle Apple producten binnen en buiten de garantie. Vorig jaar kondigde het bedrijf een flinke uitbreiding van dit netwerk aan met alle Best Buy-winkels in de VS, waarmee het aantal AASP-locaties in de VS de afgelopen jaar is verdrievoudigd. Ga naar support.apple.com/repair om een locatie te zoeken.

Reparatieopties en -partners van Apple bieden klanten niet alleen toegang tot reparatiediensten, maar Apple doet er ook alles aan om de gezondheid en veiligheid te garanderen tijdens COVID-19. Klanten hebben bijvoorbeeld extra opties voor reparatie na verzending. Ook krijgen aanbieders binnen het Apple netwerk ondersteuning om klanten te helpen volgens de richtlijnen voor gezondheid en veiligheid.

Back To Top