skip to Main Content
Apple Central World Wordt Vrijdag Geopend In Thailand
Afbeelding: Apple / Apple Central World bevindt zich in het hart van Ratchaprasong, het iconische kruispunt van Bangkok.

Apple Central World wordt vrijdag geopend in Thailand

Bangkok, Thailand – Apple heeft vandaag een inkijkje gegeven in Apple Central World, de tweede en grootste Apple Store in Thailand. De Store bevindt zich in het hart van Ratchaprasong, het iconische kruispunt van Bangkok, en vormt een volkomen nieuwe, gemakkelijk toegankelijke trekpleister in deze levendige stad.

De kenmerkende architectuur van Apple Central World komt tot leven dankzij het allereerste volledig glazen ontwerp onder een uitkragend ‘boomdak’. Binnen zijn twee niveaus. Klanten kunnen naar een ander niveau gaan via een wenteltrap die zich om een houten middenstuk slingert. Ze kunnen ook gebruikmaken van een unieke cilindervormige lift die bedekt is met spiegelgepolijst roestvrij staal. Gasten kunnen de Store binnenkomen via de benedenverdieping of de bovenverdieping, die rechtstreeks in verbinding staat met de Skytrain en het grootste winkelcentrum van de stad. Het buitenplein met banken en grote terminaliabomen is de ideale ontmoetingsplek voor de community.

“We zijn erg blij dat bezoekers deze unieke Store in Ratchaprasong kunnen ontdekken”, aldus Deirdre O’Brien, Senior Vice President van Retail + People bij Apple. “Binnenkort vinden er Today at Apple-sessies plaats en er staat een fantastisch team klaar om onze klanten uitmuntende service en ondersteuning te bieden. We kunnen niet wachten tot onze klanten Apple Central World komen ervaren.”

Het unieke ontwerp van de Store biedt veel van de nieuwste features van Apple, zoals een Forum, Boardroom en vrijstaande displays. In het Forum met zijn centrale videowand zullen binnenkort Today at Apple-sessies plaatsvinden met toonaangevende kunstenaars, muzikanten en creatieve professionals uit Bangkok. Op de begane grond van de ronde Store staan vrijstaande displays waarop klanten speciaal geselecteerde producten en accessoires kunnen ontdekken. Op de benedenverdieping van de Store bevindt zich de Boardroom, een speciale ruimte waar het Apple team ondernemers, ontwikkelaars en lokale bedrijfseigenaren persoonlijke adviezen en begeleiding geeft.

Apple Central World wordt vrijdag 31 juli om 10:00 uur ICT geopend in Bangkok. Klanten worden verwelkomd door meer dan 130 nieuwe teamleden die samen 17 talen spreken. Zoals in alle Apple Stores gelden in de nieuwe Store strenge gezondheids- en veiligheidsmaatregelen voor medewerkers en bezoekers. Zo moeten mensen een mondkapje dragen, wordt hun temperatuur opgenomen en moeten ze voldoende afstand houden.

Om de gezondheid en veiligheid van onze gasten te waarborgen, kan Apple Central World op vrijdag alleen op afspraak worden bezocht. Klanten kunnen naar apple.com/th/centralworld gaan om te kiezen uit een aantal beschikbare tijdstippen. Elke reservering biedt toegang aan één persoon en kan niet worden overgedragen. Er kan maar een beperkt aantal mensen tegelijk worden toegelaten. Het kan daarom zijn dat gasten moeten wachten voordat ze de Store binnen mogen.

Back To Top