skip to Main Content
De Apple Store Is Offline

De Apple Store is offline

Apple heeft vanmiddag zijn Apple Store tijdelijk offline gehaald, vanwege het digitale event wat over enkele uren zal worden gehouden in het Steve Jobs Theater op de campus van Apple in Cupertino. Op dit event, dat om 19:00 uur Nederlandse tijd zal beginnen, zullen nieuwe producten worden aangekondigd. Na afloop zal de Apple Store weer online gaan met de nieuwe producten. De verwachting is dat Apple een nieuwe Apple Watch, waaronder een goedkopere SE-uitvoering, zal presenteren. Ook zijn er veel geruchten dat er een 12 inch MacBook met een A14X (Apple’s eigen) processor, AirTags (een klein device dat je bv kunt bevestigen aan je sleutel, om deze online terug te kunnen vinden) en een vernieuwde iPad Air komt.

Back To Top