skip to Main Content
Online Apple Store In India Opent Op 23 September
Afbeelding: Apple / Binnenkort kunnen klanten in India alle producten van Apple online bestellen en een Apple Specialist om hulp of advies vragen.

Online Apple Store in India opent op 23 september

Bombay, India – Op 23 september lanceert Apple in India de online Apple Store, zodat klanten daar nu voor het eerst rechtstreeks bij Apple het hele Apple productassortiment kunnen bestellen en support kunnen aanvragen. In de nieuwe online Store krijgen klanten dezelfde hoogwaardige service die in alle andere Apple Stores ter wereld wordt geboden. Vanaf dag één zit er een team deskundige medewerkers klaar om hen met raad en daad bij te staan.

“We zijn heel blij dat we onze producten binnenkort ook in India kunnen aanbieden, en willen onze klanten daar graag op alle mogelijke manieren helpen,” aldus Deirdre O’Brien, Senior Vice President Retail + People van Apple. “We weten dat onze gebruikers voor hun sociale contacten, onderwijs en creatieve werkzaamheden afhankelijk zijn van hun device, en al helemaal in deze bijzondere tijd. Nu India een online Apple Store krijgt, kunnen we hen daar zelf zo goed mogelijk van dienst zijn.”

De online Apple Store is de ideale winkel als je Apple producten wilt kopen of hulp nodig hebt met bijvoorbeeld het instellen van je nieuwe device of het aanpassen van je huidige Mac-instellingen. Klanten in India kunnen voor advies, gebruiksinstructies en informatie over nieuwe producten terecht bij een van de online Apple Specialists, die Engels of Hindi spreken.

Klanten die op zoek zijn naar een financiering of hun device willen inruilen om korting op een nieuwe aankoop te krijgen, zijn ook daarvoor bij de online Apple Store aan het juiste adres. Studenten krijgen een speciale onderwijskorting op de aanschaf van een nieuwe Mac of iPad, accessoires en AppleCare+. Verder worden er in oktober gratis online Today at Apple-sessies gehouden. Deze sessies worden gegeven door een Creative Pro en draaien om fotografie en muziek. In verband met de feestdagen kunnen klanten bij bepaalde producten voor een speciale cadeauverpakking en een inscriptie kiezen. Zo kunnen ze op AirPods een emoji of tekst in het Engels, Bengaals, Gujarati, Hindi, Kannada, Marathi, Tamil en Telugu laten graveren, en op iPad en Apple Pencil een tekst in het Engels.

Met het oog op de gezondheid van de medewerkers en klanten van Apple worden alle bestellingen bij de online Apple Store contactloos bezorgd. Als er geen handtekening nodig is, zet de bezorger het pakketje neer bij de deur. In het andere geval volstaat een mondelinge bevestiging en hoeft de klant dus geen handtekening te zetten.

Apple is al meer dan twintig jaar actief in India. De investeringen die Apple daar doet, hebben in India inmiddels bijna 900.000 banen opgeleverd, en ook op innovatiegebied timmert Apple aan de weg. Zo heeft de App Design and Development Accelerator in Bangalore al duizenden plaatselijke ontwikkelaars getrokken, en blijken de vele contact-, ondersteunings- en amusementsapps die intussen door Indiase ontwikkelaars zijn gebouwd een ware uitkomst te zijn in deze woelige tijd. Twee voorbeelden zijn Wysa, een op AI gebaseerde app waarmee je simpel en voordelig een mentaal steuntje in de rug kunt krijgen, en de yoga-app YogiFi, die in realtime je yogahouding corrigeert en via machine learning een persoonlijk oefenschema voor je opstelt. Met beide apps blijf je in alle opzichten fit, ook als je thuiszit.

Corona heeft ook in heel India een enorme impact. De teams van Apple proberen de plaatselijke organisaties zo goed mogelijk te ondersteunen met studiehandleidingen en lesprogramma’s voor onderwijs op afstand.

Back To Top