skip to Main Content
EU-programmeerweek 10-25 Oktober
Afbeelding: Apple / Help kinderen te programmeren tijdens de EU-programmeerweek.

EU-programmeerweek 10-25 oktober

EU-programmeerweek 10-25 oktober: help kinderen leren om te programmeren met de nieuwe Quick Start to Code-gids van Apple.

Help kinderen leren om te programmeren tijdens de EU-programmeerweek met Apple’s nieuwe Quick Start to Code-gids. Iedereen kan leren programmeren op iPad of Mac met deze tien activiteiten die zijn ontworpen voor beginners vanaf 10 jaar en ouder.

Quick Start to Code leert je hoe je commando’s in een reeks kunt gebruiken om puzzels op te lossen, Swift-code kunt gebruiken om een ​​dansroutine voor je virtuele MeeBot te creëren, je eigen gepersonaliseerde spel kunt programmeren en nog zeven andere leuke programmeeractiviteiten.

Download Iedereen kan programmeren Puzzles in Apple Books om nog verder te gaan met Swift Playgrounds en de concepten achter programmeren te verkennen. De gids bevat leuke activiteiten die helpen om op de opgedane kennis voort te bouwen door te experimenteren met code en nieuwe kennis toe te passen waardoor je meer te weten zal komen over de rol van programmeren in ons leven.

Bekijk de Swift Coding Club voor kinderen, ouders of leerkrachten en start je eigen programmeerclub met Swift Playgrounds.

Met Teaching Code van Apple kunnen docenten programmeren in hun klaslokaal of naar hun virtuele lessen brengen terwijl ze op afstand lesgeven.

Back To Top