skip to Main Content
IPhone 12 Pro Max En IPhone 12 Mini Vanaf Vrijdag Verkrijgbaar
Afbeelding: Apple / iPhone 12 mini is de snelste, dunste en lichtste 5G-smartphone ter wereld, met de geavanceerde technologie van iPhone 12 in een compact design en een prachtig display van rand tot rand.

iPhone 12 Pro Max en iPhone 12 mini vanaf vrijdag verkrijgbaar

Vanaf vrijdag 6 november om 14:00 uur kunnen klanten iPhone 12 Pro Max en iPhone 12 mini alvast bestellen op apple.com, in de Apple Store-app en via erkende Apple resellers en bepaalde providers. Beide modellen hebben meer 5G-banden dan welke andere smartphone dan ook1. iPhone 12 Pro Max heeft het meest geavanceerde pro-camerasysteem en het grootste display ooit op een iPhone. En iPhone 12 mini is de kleinste, dunste en lichtste 5G-smartphone ter wereld, met een display van rand tot rand en alle geavanceerde technologie van iPhone 12 in een prachtig klein formaat. Alle iPhone 12-modellen zijn ook geschikt voor MagSafe, zodat je draadloos kunt opladen en je allerlei accessoires moeiteloos aan je iPhone vastklikt.

iPhone 12 Pro Max en iPhone 12 mini zijn vanaf vrijdag 13 november verkrijgbaar in Stores en worden ook vanaf die datum bij klanten bezorgd.

iPhone 12 Pro Max

De baanbrekende iPhone 12 Pro Max is ideaal voor gebruikers die meer willen. Deze iPhone heeft bijna hetzelfde formaat als iPhone 11 Pro Max, maar heeft een groter Super Retina XDR-display van maar liefst 6,7 inch. Het display is het grootste ooit op een iPhone en heeft met bijna 3,5 miljoen pixels ook de hoogste resolutie. iPhone 12 Pro Max heeft een nieuw, geavanceerd design met strakke randen. De band is van prachtig roestvrij chirurgisch staal en de achterkant is van matglas dat met veel precisie is gefreesd. Er zijn uitvoeringen verkrijgbaar in vier kleuren: grafiet, zilver, goud en oceaanblauw. iPhone 12 Pro Max voldoet aan norm IP68 en is bestand tegen onderdompeling in water tot 30 minuten en 6 meter diep. De voorkant is van Ceramic Shield, een nieuw materiaal dat maar liefst vier keer beter beschermt tegen een val.

De gloednieuwe iPhone 12 Pro Max heeft het beste camerasysteem ooit op een iPhone, een ultragroothoekcamera met een beeldhoek van 120 graden en een telelenscamera met een brandpuntsafstand van 65 mm en 5x optische zoom. De nieuwe groothoekcamera is voorzien van OIS met sensorverschuiving. Deze feature is hiermee voor het eerst beschikbaar op een smartphone en zorgt voor nog betere beeldstabilisatie. Met een sneller diafragma van ƒ/1.6, een 47 procent grotere sensor en grotere 1,7-μm pixels zijn bij weinig licht maar liefst 87 procent betere foto’s en video’s mogelijk. Dat is op dit gebied de grootste stap vooruit ooit voor een iPhone. Dankzij de A14 Bionic-chip is op iPhone 12 Pro Max nog meer mogelijk qua fotografie, met onder meer de Nachtmodus, Deep Fusion, Slimme HDR, in Dolby Vision HDR-video opnemen en het nieuwe Apple ProRAW voor meer controle over kleur, details en dynamisch bereik. De nieuwe LiDAR-scanner biedt daarnaast 6x snellere autofocus bij weinig licht, portretten in de Nachtmodus en realistische AR-ervaringen.

iPhone 12 mini

De 5,4-inch iPhone 12 mini is de kleinste, dunste en lichtste 5G-smartphone ter wereld, met een prachtig nieuw design boordevol innovatieve nieuwe features. iPhone 12 mini is verkrijgbaar in de kleuren blauw, groen, zwart, wit en (PRODUCT)RED8 en bevat alle technologie van iPhone 12 in een prachtig klein formaat. Het indrukwekkende Super Retina XDR-display is verbazingwekkend groot en loopt van rand tot rand. iPhone 12 mini heeft ook een voorkant met het nieuwe Ceramic Shield, sterker dan welk smartphone-glas ook, en is waterbestendig volgens de IP68-norm.

iPhone 12 mini heeft een geavanceerd nieuw dual camera-systeem met zowel een ultragroothoekcamera als een nieuwe groothoekcamera met een lens met zeven elementen. Het diafragma van ƒ/1.6 is het snelste ooit op een iPhone en zorgt voor maar liefst 27 procent betere foto’s en video’s bij weinig licht. De A14 Bionic, de snelste chip in een smartphone, maakt op iPhone 12 mini verbluffend veel mogelijk qua fotografie, met onder meer Slimme HDR 3, Nachtmodus en Deep Fusion op alle camera’s en nog veel meer. En dat terwijl de batterij toch lekker lang meegaat. Met de iPhone 12 mini kun je bovendien 4K HDR-video tot 30 bps opnemen in Dolby Vision, de hoogste kwaliteit video in een smartphone.

Meer manieren om te shoppen

Ongekende aanbiedingen van providers zijn nu rechtstreeks verkrijgbaar in de Apple Store en de online Apple Store. En klanten die iPhone 12 Pro Max en iPhone 12 mini aanschaffen, hebben nu nog meer mogelijkheden om hun nieuwe producten rechtstreeks via Apple veilig in handen te krijgen. Klanten hebben keus uit verschillende aankoopkanalen: online, telefonisch en in de Store. Zo nodig kunnen ze online chatten met een Specialist en producten kunnen contactloos worden bezorgd. Ook een bezoek aan bepaalde Stores is mogelijk voor een persoonlijke sessie met een Apple Specialist. Ophalen kan onder meer in de Store, buiten de Store of via Express Storefront. In bepaalde gevallen is bezorging op dezelfde dag mogelijk.

Prijzen en beschikbaarheid

  • iPhone 12 Pro Max is verkrijgbaar met 128 GB, 256 GB en 512 GB in grafiet, zilver, goud en oceaanblauw vanaf €1159. iPhone 12 mini is verkrijgbaar met 64 GB, 128 GB en 256 GB in zwart, wit, blauw, groen en (PRODUCT)RED vanaf €809.
  • MagSafe-accessoires zijn verkrijgbaar op apple.com, in de Apple Store-app en in Stores. Leren hoesjes met MagSafe voor alle iPhone 12-modellen kunnen worden besteld vanaf vrijdag 6 november. Leren Sleeves en de MagSafe Duo Charger zijn later verkrijgbaar.
  • Voor het opladen van alle iPhone 12-modellen kunnen klanten hun bestaande USB‑A-naar-Lightning-kabels en lichtnetadapters gebruiken. Snel opladen is mogelijk met de meegeleverde USB‑C-naar-Lightning-kabel, en ook via bestaande USB-C-lichtnetadapters en -computerpoorten.
Back To Top