skip to Main Content
Jamf Bereikt Belangrijke Mijlpaal

Jamf bereikt belangrijke mijlpaal

Wereldwijd gebruiken organisaties Jamf om ruim 20 miljoen Apple devices te beheren en te beveiligen. Deze belangrijke mijlpaal is eind december 2020 bereikt. Jamf’s enterprise management platform is de enige schaalbare oplossing voor het automatiseren van de hele levenscyclus van Apple bij organisaties, inclusief het uitrollen en inrichten van nieuwe devices, beheer en beveiliging. Dit alles kan op afstand gebeuren: het is voor IT-personeel niet nodig om de devices fysiek aan te raken.

“In 2015 bestond Jamf 13 jaar en beheerden we minder dan vier miljoen devices voor ongeveer 5.000 klanten. Omdat toen steeds meer werknemers binnen organisaties een Apple device begonnen te eisen, hebben we ons het ambitieuze doel gesteld om eind 2020 op 20 miljoen devices te draaien”, zegt Dean Hager, CEO van Jamf. “We zijn er trots op dat we deze ambitie hebben weten te realiseren. Maar we zijn er vooral trots op dat we nu zo veel organisaties helpen om ervoor te zorgen dat medewerkers, artsen, verplegend personeel, leraren en studenten het meeste kunnen halen uit hun technologie en zo optimaal kunnen presteren.”

Jamf draait nu op ruim 20 miljoen devices van ruim 47.000 bedrijven. Alleen in het afgelopen jaar zijn er ruim vier miljoen devices en 11.000 klanten bij gekomen. Tot deze organisaties behoren:

  • 24 van de 25 meest waardevolle merken, volgens Forbes;
  • De tien grootste banken in de V.S., volgens bankrate.com;
  • De tien beste universiteiten van de wereld, volgens U.S. News & World Report;
  • 16 van de 20 beste ziekenhuizen in de V.S., volgens U.S. News & World Report;
  • Zeven van de top tien Fortune 500 techbedrijven.

In Nederland heeft Jamf onder andere Bol.com, het Dijklander Ziekenhuis en Rituals als klant.

De sterke groei van Jamf is voor een belangrijk deel te danken aan een sterke klantloyaliteit. Dit blijkt onder andere uit klantreview sites zoals TrustRadius, Gartner Peer Insights en G2.com. TrustRadius kwalificeerde Jamf als een ‘2020 top-rated Mobile Device Management solution’. In het meest recente rapport van G2 eindigde Jamf op de eerste plaats in 19 categorieën, waaronder mobile device management oplossingen en gebruiksgemak in enterprise mobility management.

Een jaar van digitale transformatie, mede mogelijk gemaakt door Jamf en Apple
In een jaar dat we niet snel zullen vergeten werden digitale transformaties, die lange tijd als ‘visionair’ werden gezien, snel noodzakelijk. Denk bijvoorbeeld aan het volledig op afstand uitrollen en inrichten van devices bij medewerkers thuis, lesgeven op afstand en patiëntenzorg op afstand. Het afgelopen jaar heeft Jamf nieuwe mogelijkheden toegevoegd die zijn positie als het leidende Apple enterprise management platform verder versterken.

Over Jamf
Jamf, de standaard op het gebied van Apple Enterprise Management, breidt de bekende Apple-ervaring uit naar bedrijven, scholen en overheidsinstellingen, met zijn software en via Jamf Nation, ’s werelds grootste online community van IT-beheerders die zich specifiek focussen op Apple. Kijk voor meer informatie op https://www.jamf.com/nl/.

Back To Top