skip to Main Content
Seagate Stopt Met Access-functie

Seagate stopt met Access-functie

Vanaf 15 mei 2021 zal de Seagate Access-functie van Seagate NAS-producten worden stopgezet. Om precies te zijn, zullen de Seagate Access-dienst, Seagate Access via Seagate Sdrive, Seagate Access via de Seagate Media-app en Seagate MyNAS niet meer beschikbaar zijn na 15 mei 2021, middernacht Midden-Europese Tijd. Daarnaast wordt de klantenservice voor de Seagate Access-dienst ook stopgezet.

Als gevolg van de beëindiging van deze dienst zal er via het Seagate Access-webportaal, Seagate Sdrive, de Seagate Media-app en Seagate MyNAS geen toegang meer kunnen worden verkregen tot alle Seagate NAS-apparaten. Uw toegang op afstand tot de bestanden op uw Seagate NAS zal echter niet verloren gaan, omdat deze met de FTP/SFTP-dienst geconfigureerd en geopend kan worden. Zo zal uw Seagate NAS ook niet veranderen voor standaardnetwerktoegang binnen het thuis- of kantoornetwerk dat gemeenschappelijke netwerkprotocollen gebruikt op macOS en Windows.

Back To Top