skip to Main Content
Apple Arcade-catalogus Tot Ruim 180 Games Vergroot
Afbeelding: PR Apple

Apple Arcade-catalogus tot ruim 180 games vergroot

Apple heeft vandaag bekendgemaakt dat er twee geheel nieuwe gamecategorieën worden toegevoegd aan Apple Arcade, en dat deze populaire gamingservice voor spelers van alle leeftijden wordt uitgebreid met meer dan 30 fantastische titels. Apple Arcade biedt gameliefhebbers geweldige voordelen: geen advertenties of in-app aankopen, ondersteuning voor de hoge privacynormen van Apple en één compleet abonnement voor maximaal zes gezinsleden. Naast nieuwe exclusieve originele Arcade-games, waaronder NBA 2K21 Arcade Edition, Star Trek: Legends en The Oregon Trail komen er twee nieuwe gamecategorieën bij: Timeless Classics en App Store Greats. Originele Arcade-games kunnen op iPhone, iPad, Mac en Apple TV worden gespeeld. Timeless Classics en App Store Greats zijn beschikbaar op iPhone en iPad.

De categorie Timeless Classics bevat games uit populaire klassieke genres, met titels als Good Sudoku by Zach Gage, Chess – Play & Learn en Backgammon. En met App Store Greats zijn in Apple Arcade nu ook bekroonde toppers uit de App Store beschikbaar, zoals Threes!, Mini Metro en Fruit Ninja Classic. Allemaal zonder advertenties en volledig speelbaar. Met deze twee nieuwe categorieën en de originele Arcade-games komt de catalogus van deze dienst op meer dan 180 voortreffelijke games, waar het hele gezin zonder advertenties of in-app aankopen van kan genieten. Apple Arcade maakt deel uit van Apple One maar is ook beschikbaar als los abonnement voor slechts € 4,99 per maand, met een gratis proefperiode van een maand.

“In het eerste jaar heeft Apple Arcade recensenten en fans weten te bekoren met het creatieve en diverse aanbod en ook vanwege de grote aandacht voor privacy. Het is een veilige gamingservice om samen met vrienden en familie van te genieten”, aldus Matt Fischer, Vice President van de App Store. “Vandaag komen we met de grootste uitbreiding sinds het begin van deze dienst. We bieden nu meer dan 180 geweldige games, inclusief nieuwe originele Arcade-games en games uit de nieuwe categorieën Timeless Classics en App Store Greats. Of het nu gaat om gloednieuwe games exclusief voor Arcade, zoals NBA 2K21 Arcade Edition, Star Trek: Legends en The Oregon Trail, om aloude App Store-favorieten als Monument Valley en Threes! of om traditionele games als Chess en Solitaire, we hebben een ongelooflijk breed scala aan games voor iedereen.”

Vandaag worden er meer dan 30 fenomenale games aan de voortdurend groeiende catalogus van originele Arcade-games toegevoegd, waar ze in het goede gezelschap verkeren van exclusieve games van populaire merken, zoals LEGO Brawls, Sonic Racing, Crossy Road Castle en SpongeBob: Patty Pursuit, en ook van hits als Sneaky Sasquatch, WHAT THE GOLF? en Grindstone.

Back To Top