skip to Main Content
Apple Brengt Nederland En België In Kaart
Een auto van Apple om Nederland en België in kaart te brengen, is gespot in Zoetermeer.

Apple brengt Nederland en België in kaart

Apple is druk bezig om Nederland en België beter in kaart te brengen voor Apple Maps. Om dit voor elkaar te krijgen, rijden er op het moment diverse auto’s met speciale apparatuur op het dak rond om alles te kunnen vastleggen. De auto’s van Apple, met Duits of Spaans kenteken, zijn hierdoor goed herkenbaar. Van dichterbij zie je ook de belettering met de tekst Apple Maps op de auto afgebeeld.

Voordat de gemaakte data wordt gebruikt voor Apple Maps, zullen personen en kentekens die opgenomen zijn, onherkenbaar worden gemaakt. Bezwaar maken tegen een opname, zoals bijvoorbeeld je huis dat je niet beeld wil hebben, kun je kenbaar maken door een e-mail te sturen naar MapsimageCollection@apple.com.

Back To Top