skip to Main Content
LumaFusion Werkt Dadelijk Ook Vanaf Externe Harddisk
Afbeelding: Apple / iPad Pro met de videobewerkings-app LumaFusion.

LumaFusion werkt dadelijk ook vanaf externe harddisk

Ontwikkelaar Luma Touch heeft aangekondigd dat er volgende maand een update (v2.5) uitkomt voor zijn populaire videobewerkings-app LumaFusion. Overigens alleen beschikbaar voor de iPad of iPhone. Met deze update wordt het o.a. mogelijk om vanaf een externe harddisk te werken. Je hoeft dus niet meer je bestanden op te slaan op de iPad of iPhone.

Een andere welkome aanvulling in de aankomende update is videostabilisatie. Zoals de naam al doet vermoeden, kun je met deze optie je video stabiliseren. Schokkende opnames zijn dus dadelijk te verbeteren. Voorheen was een extra app nodig dit voor elkaar te krijgen, maar dat is dadelijk verleden tijd.

Mocht je al in het bezit zijn van LumaFusion, dan kun je de update volgende maand gratis downloaden.

Back To Top