skip to Main Content
Internationale Collectie Bandjes En Wijzerplaten Voor Apple Watch
Afbeelding: Apple / Bandjes voor Japan, Mexico en Nederland uit de Internationale collectie geweven sportbandjes met bijpassende wijzerplaten.

Internationale collectie bandjes en wijzerplaten voor Apple Watch

Als eerbetoon aan het doorzettingsvermogen en enthousiasme van sporters en supporters overal ter wereld presenteert Apple de nieuwe Internationale collectie geweven sportbandjes voor Apple Watch, met 22 kleurrijke designs die staan voor landen van over de hele wereld. Voor elk bandje is een bijpassende wijzerplaat te downloaden waarmee klanten van over de hele wereld hun Apple Watch kunnen personaliseren en hun trots kunnen uitdragen.

De zachte, ademende en lichte geweven sportbandjes uit de Internationale collectie zijn verkrijgbaar in kleuren die staan voor Australië, België, Brazilië, Canada, China, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Griekenland, Groot-Brittannië, Italië, Jamaica, Japan, Mexico, Nederland, Nieuw-Zeeland, Rusland, Spanje, de VS, Zuid-Afrika, Zuid-Korea en Zweden.

Amy Van Dyken draagt hier het nieuwe geweven sportbandje uit de Internationale collectie voor de VS. Ze heeft zes keer olympisch goud gewonnen met zwemmen, is gek op Crossfit en zet zich in voor mensen met een beperking sinds ze 14 jaar na haar zwemcarrière verlamd raakte. Ze houdt van gek doen en haar hond Dillon. Ze is een perfectionist en trotse Amerikaanse.

“Ik ben een beetje een controlfreak en heel koppig”, zegt Van Dyken. “Zowat alle sporters waar ik wedstrijden mee heb gezwommen, hebben wel zo’n karaktertrekje. Natuurlijk heeft elke topsporter talent, maar ze hebben daarnaast een enorme hoeveelheid doorzettingsvermogen en een constante zucht naar de overwinning.”

Van Dyken is al jarenlang Apple Watch-adept. Ze heeft elk model gehad, vanaf het allereerste in 2015. En ze doet nog steeds graag wedstrijdjes, vooral met haar familie.

“Ik deel mijn activiteit met mijn zus en mijn nichtje”, zegt Van Dyken. “Superleuk hoe je op zo’n manier makkelijk contact houdt met je familie. We vinden het leuk om elkaar aan te moedigen.”

“Ik dacht altijd dat ik heel actief was”, vertelt ze. “Maar na mijn ongeluk besefte ik niet hoeveel ik niet met mijn rolstoel aan het rijden ben. Daarom zorg ik dat ik actief blijf met de work-outs ‘Rolstoelrijden in rustig tempo’ en ‘Rolstoelrijden in snel tempo’. Voor ons is het uniek dat die work-outs er zijn. En het is fijn om te zien hoever ik gereden heb en hoe vaak ik mijn rolstoel duw per dag. Mensen zonder beperking kunnen hun stappen tellen, dus het is fijn dat wij ook zoiets kunnen bijhouden.”

Als Van Dyken geen wedstrijdjes doet met haar familieleden, urenlang aan Crossfit doet in de sportschool of haar hond uitlaat is ze onderweg naar een afspraak. Ze wordt vaak als spreker geboekt en legt graag contacten met de topzwemmers van dit moment, wier verhalen ze vervolgens deelt met de wereld. Bij al haar bezigheden is Apple Watch de rode draad in haar leven. Bij het wakker worden checkt ze de app Pillow om te kijken hoe goed ze geslapen heeft. Met de Saturatie-app op Apple Watch Series 6 controleert ze het zuurstofgehalte in haar bloed. En ze geeft toe dat ze zonder Apple Kaarten waarschijnlijk constant de weg kwijt zou zijn.

Als Van Dyken ergens spreekt, begint ze bij haar jeugd, maakt ze een sprong naar de Spelen en vertelt ze vervolgens over haar motorongeluk in 2014. Ze vindt het niet erg om openhartig over haar leven te spreken, omdat ze daarmee laat zien dat je je niet door één ding hoeft te laten definiëren.

“Het leven bestaat niet uit één moment”, zegt Van Dyken. “Het bestaat uit een scala aan gebeurtenissen die allemaal met elkaar samenhangen. Daarom vertel ik mensen over het begin. Als ik ze dan later over het einde vertel, maakt het meer impact en hebben ze een beter beeld van mijn leven vóór, tijdens en na de Spelen. Ik wil duidelijk maken wat er nog allemaal mogelijk is.”

Vanaf vandaag is de Internationale collectie geweven sportbandjes alleen bij Apple verkrijgbaar in de maten 40 mm en 44 mm voor 49 dollar. In de verpakking zit een App Clip-functie verwerkt waarmee je gemakkelijk de bijpassende wijzerplaat voor Apple Watch kunt downloaden. De 22 wijzerplaten kunnen ook worden gedownload op apple.com en gedeeld worden met andere gebruikers via Wijzerplaat delen.

Back To Top