skip to Main Content
Apple Doneert Geld Voor Hulpverlening Overstromingen
Afbeelding: Apple / Tim Cook

Apple doneert geld voor hulpverlening overstromingen

Nederland, België en Duitsland zijn getroffen door een grote watersnoodramp. In Limburg is er veel schade en is er nog steeds grote onzekerheid wat er verder nog gaat gebeuren. De overheid heeft al veel mensen geëvacueerd en is daarmee nog steeds bezig. Net als om te proberen het water tegen te houden om verder leed te voorkomen. Bij onze buurlanden België en Duitsland zijn zelf vele doden te betreuren en zijn complete huizen verdwenen of flink beschadigd.

Deze ramp is niet onopgemerkt gebleven in de rest van de wereld. Ook de CEO van Apple, Tim Cook, kreeg de gebeurtenissen mee en heeft via een bericht op Twitter zijn medeleven betuigd en laten weten dat Apple geld gaat doneren om de hulpverlening in de door overstromingen getroffen landen in West-Europa te ondersteunen. Om welk bedrag het gaat en aan wie het wordt gedoneerd is niet bekend gemaakt.

Het Nationaal Rampenfonds heeft het bankrekeningnummer 777 opengesteld voor particulieren, bedrijven en instellingen die willen bijdragen aan de door de overstromingsramp getroffen gebieden in ZuidLimburg.

Back To Top