Skip to content
De 24 inch iMac is verkrijgbaar in verschillende kleuren. ©Apple

Grotere iMac pas in 2022?

Apple introduceerde eerder dit jaar de nieuwe 24 inch iMac, als opvolger van de 21 inch intel iMac. Maar zijn grotere broer de 27 inch iMac werd niet vernieuwd. Dit tot verbazing van vele die hier al een tijd op wachten.

Maar het geduld zal nog even langer op de proef worden gesteld, voor de belangstellende. Want als we de laatste geruchten mogen geloven, zal de 27 inch uitvoering pas in 2022 worden vernieuwd.

Apple zou zich eerst willen richten op de verkoop van het 24 inch model. Eerder heeft Apple de ontwikkeling van het 27 inch model hierom tijdelijk stop gezet.

Overigens wordt de nieuwe verwachte iMac nu nog als het 27 inch model aangeduid, maar het is inmiddels algemeen bekend, dat het nieuwere model een grotere display krijgt van ongeveer 30 inch. Daarbij wordt ook aangenomen dat er snellere silicon-processor inkomt, vermoedelijk zal dat de M1X of M2 zijn.

Back To Top