skip to Main Content
Teufel Introduceert Nieuwe Versie Van De CINEBAR ONE
Afbeelding: Teufel / Cinebar One

Teufel introduceert nieuwe versie van de CINEBAR ONE

Een plat beeldscherm gaat meestal gepaard met een vlak geluid. Voor iedereen die weinig ruimte heeft maar het niet zonder hoogwaardig geluid wil stellen, is de CINEBAR ONE precies de juiste keuze. Deze soundbar kan met slechts één kabel op de televisie worden aangesloten om in één klap een einde te maken aan dun geluid.

Feiten in vogelvlucht

  • ultracompacte 2.0-soundbar met optionele draadloze 6,5 inch subwoofer (2.1) 
  • vier krachtig presterende woofers met elk een eigen eindversterker
  • verbeterde Dynamore® Ultra-technologie met een sidefiring speaker voor virtuele surround sound
  • nieuwe adaptieve voice-modus voor optimaal verstaanbare dialogenDolby Digital, Bluetooth 5.0 met aptX® voor draadloze streaming van muziek in cd-kwaliteit, HDMI met CEC en ARC voor regeling met de televisieafstandsbediening
  • led-strip achter de luidsprekerdoek toont onder meer het volume
  • afstandsbediening met sneltoetsen voor de geluidsmodi normal, voice en night
  • rechtstreekse bediening via knoppen aan de bovenzijde van het apparaat
  • mogelijkheid van wandmontage, line-in, optische digitale ingang
  • veelzijdig inzetbaar: als televisie-soundbar, als bluetooth-geluidsinstallatie en dankzij een ingebouwde USB-geluidsinterface zelfs als pc-soundsystem
  • de CINEBAR ONE is per direct in een zwarte of witte uitvoering bestelbaar via www.teufelaudio.nl voor een prijs van 299,99 euro. De CINEBAR ONE+, een combinatie van de CINEBAR ONE met een krachtige draadloze subwoofer, is verkrijgbaar voor 399,99 euro.

Geluid is al net zo belangrijk als het beeld
Bij film, televisie en games is het geluid net zo belangrijk voor de beleving als een goede beeldkwaliteit. Helaas produceren televisies geen optimaal geluid. Dat verklaart het doorslaande succes van speciale audio-oplossingen voor televisie zoals soundbars en sounddecks. Met de CINEBAR ONE biedt Teufel een ultracompacte soundbar met een krachtig geluid voor kleine en middelgrote ruimtes.

Surround sound die je meevoert
De door Teufel in Berlijn ontwikkelde Dynamore® Ultra-technologie zorgt in combinatie met zijwaarts gerichte drivers voor een bijzonder ruimtelijk geluid, zonder dat er een extra luidspreker aan te pas komt. Luisteraars hebben daardoor het gevoel dat ze middenin de actie zitten. Via de sneltoetsen op de meegeleverde afstandsbediening staan drie geluidsmodi ter beschikking. ‘Normal’ is de voor films en series geoptimaliseerde standaardmodus. Wie slapende kinderen of buren wil ontzien, gaat voor de modus ‘night’. Deze dempt luide fragmenten, terwijl de gebruiker alle zachte gedeeltes nog altijd perfect kan verstaan. De modus ‘voice’ zorgt met adaptieve functionaliteit voor beter verstaanbare dialogen. Dat geldt niet alleen voor praatprogramma’s en het nieuws, maar ook voor films en series waarin de hoofdrolspelers moeilijk te verstaan zijn.

Mag het wat meer bas zijn?
In vergelijking tot zijn voorganger gaat het basgeluid van de nieuwe CINEBAR ONE een etage dieper. Dit draagt bij aan een hoorbaar beter geluid. Wie nog meer bas wil, kan voor 100 euro extra beschikken over de CINEBAR ONE+, die in combinatie met de innovatieve draadloze subwoofer T 6 wordt geleverd.

Prijzen en beschikbaarheid
De CINEBAR ONE is per direct verkrijgbaar in een zwarte of witte uitvoering voor een prijs van 299,99 euro via www.teufelaudio.nl. De CINEBAR ONE+, een combinatie van de CINEBAR ONE met de innovatieve draadloze subwoofer T 6, is verkrijgbaar voor 399,99 euro.

Back To Top