skip to Main Content
Apple Event Op Maandag 18 Oktober

Apple Event op maandag 18 oktober

Apple heeft zojuist laten weten dat het op maandag 18 oktober om 19:00 uur een digitaal event zal houden. Het ziet er naar uit dat Apple dit event aangrijpt om de nieuwe 14 inch en 16 inch MacBook zal aankondigen. Deze vernieuwde MacBook Pro’s zullen zeer waarschijnlijk beschikken over de silicon M1X processor. De huidige MacBook, 24 inch iMac en de huidige iPad Pro maken gebruik van de silicon M1. Deze nieuwe M1X lijkt meer bedoeld voor de veeleisende pro-gebruiker. Waarschijnlijk zullen we deze M1X ook zien in een nieuw ontworpen Mac mini die ook deze dag wel eens zou kunnen worden aangekondigd. Deze zal niet de huidige Mac mini M1 vervangen, althans als we de berichten hierover mogen geloven.

Back To Top