skip to Main Content
Apple Introduceert Het Apple Music Voice-abonnement
Afbeelding: Apple / Het Apple Music Voice-abonnement is speciaal ontworpen voor de kracht van Siri en is vanaf dit najaar beschikbaar in 17 landen en regio’s.

Apple introduceert het Apple Music Voice-abonnement

Apple heeft vandaag het Apple Music Voice-abonnement aangekondigd, een nieuw soort abonnement van Apple Music dat speciaal ontworpen is voor de kracht van Siri. Met het Apple Music Voice-abonnementheb je toegang tot een catalogus van ruim 90 miljoen nummers, tienduizenden playlists, waaronder honderden gloednieuwe playlists voor een bepaalde stemming of activiteit, persoonlijke mixen, zenders per genre en de bekroonde Apple Music-radio. En dat allemaal via Siri voor slechts USD 4,99 per maand.

“Apple Music en Siri zijn complementair aan elkaar en werken al perfect samen”, aldus Oliver Schusser, Vice President Apple Music en Beats bij Apple. “Inmiddels is Siri wereldwijd al op honderden miljoenen devices actief in gebruik. Daarom lanceren we dit nieuwe abonnement, waarmee je met behulp van alleen je stem van muziek kan genieten en waardoor Apple Music voor nog meer mensen toegankelijk wordt.”

Abonneren op Apple Music Voice kan via Siri, door te zeggen: “Hé, Siri, start mijn Apple Music Voice-proefabonnement”. Je kunt je ook aanmelden via de Apple Music-app. Zodra je geabonneerd bent, kun je via Apple Music Voice muziek laten afspelen op alle devices en features met Siri, zoals HomePod mini, AirPods, iPhone of andere devices van Apple, en via CarPlay.

Ook heeft Apple Music honderden nieuwe playlists voor een bepaalde stemming of activiteit toegevoegd. Deze zijn gemaakt door de experts van Apple Music en volledig geoptimaliseerd voor gebruik met je stem. Als je er een persoonlijk tintje aan wilt geven, zeg je bijvoorbeeld tegen Siri: “Speel de dinerplaylist af”, “Zet iets chills aan” of “Speel meer zoals dit af”. Deze nieuwe playlists zijn beschikbaar voor alle abonnees van Apple Music en maken het gebruik van Apple Music met Siri nog beter. Abonnees van Apple Music Voice krijgen toegang tot de volledige verzameling playlists van Apple Music, waaronder favorieten zoals New Music Daily, Rap Life, Today’s Hits, Today’s Country, A-List Pop, R&B Now en nog veel meer.

Het Apple Music Voice-abonnement is dit najaar verkrijgbaar in 17 landen en regio’s, waaronder Australië, Canada, China, Duitsland, Frankrijk, Hongkong, Ierland, India, Italië, Japan, Mexico, Nieuw-Zeeland, Oostenrijk, Spanje, Taiwan, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten.

Apple Music Voice-abonnees krijgen in de app persoonlijke suggesties op basis van hun voorkeuren en ook een wachtrij met muziek die ze onlangs hebben afgespeeld. De app bevat binnenkort ook een nieuw gedeelte ‘Vraag het gewoon aan Siri’, waar je tips vindt over hoe je Siri optimaal voor Apple Music gebruikt.

Als je toegang wilt tot het premiumaanbod van Apple Music, met ruimtelijke audio, Lossless-audio, songteksten en muziekvideo’s, kun je op elk moment overstappen op het individuele Apple Music-abonnement voor USD 9,99 per maand of het gezinsabonnement met maximaal zes accounts voor USD 14,99 per maand.

Prijzen en verkrijgbaarheid

  • Het nieuwe Apple Music Voice-abonnement is later dit najaar in een beperkt aantal landen en regio’s verkrijgbaar voor USD 4,99 per maand (VS).
  • Via Siri krijg je toegang tot de catalogus van Apple Music met ruim 90 miljoen nummers.
  • Met Siri heb je als abonnee volledige controle over het afspelen, inclusief onbeperkt nummers overslaan.
  • Het Apple Music Voice-abonnement heeft honderden nieuwe zenders en playlists voor elke stemming en activiteit, die allemaal te vinden zijn met een simpel spraakcommando.
  • Abonnees hebben toegang tot het Apple Music Voice-abonnement via al hun devices en features die geschikt zijn voor Siri, waaronder HomePod mini, AirPods, CarPlay, iPhone, iPad, Apple Watch, Apple TV en Mac.
  • Als je geen abonnee bent en muziek aanvraagt via Siri, krijg je eenmalig een gratis proefperiode van zeven dagen aangeboden die automatisch stopt.

 

Back To Top