skip to Main Content
Apple Van Start Met Tech Talks 2021
Afbeelding: Apple / Tech Talks 2021

Apple van start met Tech Talks 2021

Apple gaf vandaag de aftrap voor Tech Talks 2021, een nieuw online initiatief speciaal voor ontwikkelaars, met meer dan 100 live sessies en 1500 spreekuren in de komende acht weken.

Tijdens deze Tech Talks worden ontwikkelaars door experts van Apple bijgepraat over de nieuwste technologie en is er tijd om vragen te stellen. Ook individueel advies is mogelijk. Het is voor ontwikkelaars ook een mooie nieuwe gelegenheid om rechtstreeks feedback te geven over hun ervaringen met het bouwen en distribueren van apps in de App Store.

“Ontwikkelaars overal ter wereld maken geweldige apps en games voor onze devices. En wij willen ze de middelen in handen geven om nog makkelijker tot een mooi resultaat te komen”, aldus Susan Prescott, Vice President Worldwide Developer Relations van Apple. “Ons team staat klaar om in gesprek te gaan met ontwikkelaars overal ter wereld. Zo kunnen we ze niet alleen helpen bij hun belangrijke werk, maar ook van ze leren.”

De onlinesessies worden gehouden vanaf Apple locaties overal ter wereld in meerdere tijdzones, waaronder Bengaluru (India), Cupertino (Californië), Londen, Mexico City, São Paulo, Seoul, Shanghai, Singapore, Sydney, Tel Aviv en Tokio. Elke sessie bestaat uit een live presentatie door experts van Apple, waarna er tijd is voor vragen. Ontwikkelaars krijgen uitgebreide technische informatie en leren hoe ze zaken als SwiftUI, appclips, HealthKit, machine learning, augmented reality en toegankelijkheidsfeatures in hun apps kunnen integreren. Ze kunnen zich ook verdiepen in tal van andere onderwerpen die relevant zijn voor het ontwikkelen van apps. Denk aan 5G-ondersteuning, het publiceren van in-app events in de App Store, manieren om meer uit het App Review-proces te halen, en het ontwikkelen van apps speciaal voor de zakelijke markt.

Tijdens spreekuren kunnen ontwikkelaars een half uur individueel in gesprek met experts van Apple op het vlak van App Review, Evangelism, App Store Connect en Developer Technical Support. Ze kunnen daarbij zelf een onderwerp kiezen en vragen stellen over het gebruik en de acceptatie van technologie, het verbeteren van hun ontwerpen, en over richtlijnen en tools. Ze kunnen ook hulp krijgen bij het oplossen van problemen. Bovendien zijn deze spreekuren een mooie gelegenheid om Apple van feedback te voorzien.

De Tech Talks 2021-sessies zijn kosteloos toegankelijk voor alle huidige deelnemers aan het Apple Developer Program en het Apple Developer Enterprise Program. Aanmelden kan vanaf vandaag. Elke veertien dagen worden er nieuwe sessies en spreekuren aangekondigd. Ga naar developer.apple.com/tech-talks voor informatie over de geplande sessies en aanmelden.

Apple levert een heel gamma aan geavanceerde tools en complete ondersteuning voor het bouwen, testen, op de markt brengen en distribueren van apps voor gebruik op meer dan anderhalf miljard Apple devices. Ontwikkelaars hebben de beschikking over een uitgebreid pakket gratis tools en frameworks (waaronder Software Development Kits en ontwikkelaarsdiensten met meer dan 250.000 API’s) om apps te bouwen voor iOS, iPadOS, macOS, tvOS en watchOS.

De App Store werd in 2008 gelanceerd en is ’s werelds veiligste en levendigste appmarktplaats. De App Store bevat op dit moment 1,8 miljoen apps en bedient per week ruim een half miljard mensen uit 175 verschillende landen. De App Store biedt makers, dromers en leerlingen alle tools en informatie die ze nodig hebben om mee te bouwen aan een mooiere toekomst en een betere wereld.

Ga naar apple.com/nl/app-store/developing-for-the-app-store voor meer informatie over het ontwikkelen van apps voor de App Store.

Back To Top