skip to Main Content
Apple Watch Series 7 Vanaf Vrijdag 8 oktober Te Bestellen
Afbeelding: Apple / Apple Watch Series 7 is verkrijgbaar in vijf gloednieuwe kleuren voor de aluminium kast: middernacht, sterrenlicht, groen, een nieuwe blauwtint en (PRODUCT)RED.

Apple Watch Series 7 vanaf vrijdag 8 oktober te bestellen

Apple heeft vandaag bekendgemaakt dat Apple Watch Series 7, met het grootste en meest geavanceerde scherm ooit voor Apple Watch en een vernieuwd always‑on Retina‑display met een aanzienlijk groter schermoppervlak en dunnere randen, kan worden besteld vanaf vrijdag 8 oktober om 14:00 uur, en vanaf vrijdag 15 oktober in de winkel ligt.

De Apple Watch Series 7 heeft zachtere, meer afgeronde hoeken gekregen en het display heeft een unieke lichtbrekende rand, zodat de wijzerplaten schermvullend kunnen worden weergegeven en apps naadloos overgaan op de kast. Door de dunnere randen van slechts 1,7 mm is het schermoppervlak van Apple Watch Series 7 gemaximaliseerd, terwijl de afmetingen van de Watch nauwelijks veranderd zijn. Apple Watch Series 7 heeft ook een gebruikersinterface die is geoptimaliseerd voor het grotere scherm, een QWERTY-toetsenbord en twee unieke wijzerplaten — Contour en Modular Duo — die speciaal zijn ontworpen voor het nieuwe apparaat. Nog steeds is er de batterijduur van 18 uur,1 zodat de Apple Watch de hele dag meegaat. En het opladen gaat nu 33 procent sneller.

Apple Watch Series 7, verkrijgbaar in 41 mm en 45 mm, is de meest duurzame Apple Watch ooit, met een sterkere barstbestendige voorkant. Dit is de eerste Apple Watch met een IP6X-certificaat voor stofbestendigheid, en daarnaast voldoet ook deze Watch aan de WR50-waterbestendigheidsnorm.2

De Apple Watch Series 7-collectie wordt uitgebracht in vijf prachtige nieuwe aluminium kastuitvoeringen in de kleuren middernacht, sterrenlicht, groen, een nieuwe blauwtint en (PRODUCT)RED, en een serie bandjes in nieuwe kleuren en stijlen. De roestvrijstalen modellen zijn verkrijgbaar in de kleuren zilver, grafiet en goud roestvrij staal, naast de Apple Watch Edition in titanium en spacezwart titanium.

Ook Apple Watch Nike en Apple Watch Hermès hebben exclusieve nieuwe bandjes en wijzerplaten. Apple Watch SE en Apple Watch Series 3 blijven verkrijgbaar in de bestaande kleuren.

De nieuwste Apple Watch biedt nog steeds onmisbare hulpmiddelen voor gezondheid en welzijn, waaronder een elektrische hartsensor en Ecg-app,3 en een zuurstofsaturatiesensor inclusief Saturatie-app.4 watchOS 8 helpt gebruikers gezond, actief en verbonden te blijven door middel van nieuwe soorten trainingen, de nieuwe Mindfulness-app, innovatieve toegankelijkheidsfeatures, betere toegang met Apple Wallet en meer mogelijkheden met de Woning-app, naast verbeteringen aan de apps Berichten en Foto’s.

Direct bij Apple shoppen

De Apple Online Store heeft een heel nieuw jasje gekregen en shoppen bij Apple Online of in de Store is makkelijker dan ooit. Of je nu op zoek bent naar advies op maat van een Apple Specialist of wil profiteren van de handige mogelijkheden voor bezorging en afhalen, een gratis inscriptie, speciale aanbiedingen van providers of voordelige inruilopties: Apple is de beste plek om de nieuwste Apple producten te kopen.

Klanten die hun Apple Watch direct bij Apple kopen, hebben in Apple Watch Studio de exclusieve mogelijkheid om een geheel persoonlijke combinatie van kast en bandje te kiezen. Het solobandje en het gevlochten solobandje zijn alleen verkrijgbaar bij Apple.

Prijzen en verkrijgbaarheid

  • Klanten in Australië, Canada, China, Duitsland, Frankrijk, India, Japan, Mexico, Rusland, de VAE, het VK, de VS, Zuid-Korea en meer dan 50 andere landen en regio’s kunnen Apple Watch Series 7 vanaf vrijdag 8 oktober om 14:00 uur bestellen, en vanaf vrijdag 15 oktober in de winkel kopen.
  • Apple Watch Series 7 is verkrijgbaar vanaf €429, Apple Watch SE is verkrijgbaar vanaf €329 en Apple Watch Series 3 vanaf €219.
  • Apple Watch Series 7 is verkrijgbaar op apple.com/nl/store en in de Apple Store-app, en ook bij erkende Apple resellers en bepaalde providers.
  • En met Apple Trade In kunnen klanten korting krijgen op een nieuwe Apple Watch. Onderworpen aan bepaalde voorwaarden. Ga naar apple.com/nl/shop/buy-watch/apple-watch voor de voorwaarden en meer informatie.
  1. Batterijduur is afhankelijk van gebruik. Sneller opladen is niet in alle regio’s beschikbaar.
  2. Apple Watch Series 7 voldoet aan de waterbestendigheidsnorm van 50 meter volgens ISO-norm 22810:2010. Dat betekent dat dit horloge geschikt is voor activiteiten in ondiep water, zoals zwemmen in zee of zwembad. Apple Watch Series 7 is echter niet geschikt voor duiken, waterskiën en andere activiteiten waarbij sprake is van hoge watersnelheden of onderdompeling in diep water. Roestvrij staal en leren bandjes zijn niet waterbestendig.
  3. ECG-app is niet in alle regio’s beschikbaar.
  4. De metingen van de Saturatie-app zijn niet bedoeld voor medisch gebruik, ook niet voor zelfdiagnose of overleg met een arts. Ze zijn alleen bedoeld voor algemene conditie- en gezondheidsdoeleinden.
Back To Top