skip to Main Content
De Canon Zoemini S2 Instant Cameraprinter
Afbeelding: Canon / Canon Zoemini S2 instant cameraprinter

De Canon Zoemini S2 instant cameraprinter

Canon Europe lanceert vandaag de Canon Zoemini S2 instant cameraprinter voor on-the-go fotograferen, editen en printen tegelijkertijd. Met een compact design en een gewicht van slechts 188 gram is de Canon Zoemini S2 de perfecte instant-cameraprinter in zakformaat en tevens vakantiepartner. Gebruikers kunnen nu ook kiezen uit verschillende opnamemodi, en zelfs direct filters en frames toevoegen aan hun foto’s dankzij de nieuwe Effects- en Frames-knoppen op de cameraprinter. De Canon Zoemini S2 is vanaf oktober verkrijgbaar in de kleuren petrol, parelmoerwit en roségoud, en is net zo licht en compact als zijn voorganger de Canon Zoemini S1 zodat je hem nog steeds gemakkelijk mee kunt nemen, waar je ook naartoe gaat.

Vergroot je creativiteit met de Canon Mini Print-app
De Canon Zoemini S2 is de perfecte gadget voor zowel de creatieveling, content creator als de artistieke hobbyist. De cameraprinter maakt via Bluetooth verbinding met de Canon Mini Print-app om de leukste creaties te maken – van collages tot het toevoegen van tekst aan je favoriete foto’s en het printen van kant-en-klare of zelfgemaakte stickers met o.a. Canon ZINKTM Circle Photo Paper. Dit zijn nieuwe fotovellen compatibel met de Canon Zoemini- printerreeks, bestaande uit voorgesneden cirkels van 33mm doorsnede. Tevens kun je nu via de live-weergave in de Canon Mini Print-app eerst de compositie van je foto nog bekijken voordat je hem daadwerkelijk maakt dan wel print.

Creëer, print en plak
De creatieve toepassingen van de Canon Zoemini S2 worden vergroot door de 2-in-1- functionaliteit, waardoor gebruikers eenvoudig onderweg kunnen fotograferen, editen en printen tegelijkertijd. Dankzij de ingebouwde spiegel en ringverlichting maak je bovendien de leukste selfies, terwijl je met de nieuwe Effects- en Frames-knoppen eenvoudig filters en randen in vintage-stijl aan je foto’s kunt toevoegen. Voor de optimale foto kunnen gebruikers nu ook de bovenste schuifknop gebruiken om te wisselen tussen de portret-, outdoor- of selfiemodus. Vervolgens kan de foto in verschillende formaten geprint worden op vellen ZinkTM Photo Paper, van 2″x3″ fotopapier tot nu dus ook cirkelvormig fotopapier met plakzijde om bijvoorbeeld je laptop of slaapkamerwand te personaliseren.

Altijd en overal mee naartoe dankzij het compacte design
Met een compact design en een gewicht van slechts 188 gram is de Canon Zoemini S2 de perfecte instant-cameraprinter in zakformaat en tevens vakantiepartner. Als gebruikers vergeten om de papierlade bij te vullen voordat ze op avontuur gaan, kunnen ze nog steeds foto’s maken en die opslaan op de MicroSD-kaart om ze later bij thuiskomst alsnog te printen. De tijdsinformatie wordt automatisch toegevoegd wanneer deze functie is gesynchroniseerd met een smartphone. Ten opzichte van het voorgaande model is ook de printwachtrij vergroot, waardoor de wachttijd tussen het maken van een foto is verkleind en de noodzaak voor regelmatig bijvullen van papier is verminderd. De accuduur gaat tot maar liefst 25 foto’s mee – ideaal om onderweg nieuwe herinneringen vast te leggen.

Prijs en beschikbaarheid
De Canon Zoemini S2 is vanaf oktober verkrijgbaar voor een verkoopadviesprijs van €169,99. Ga voor meer informatie naar www.canon.nl.

Back To Top