skip to Main Content
Seagate One Touch SSD
Afbeelding: Seagate / Seagate One Touch SSD

Seagate One Touch SSD

Seagate Technology heeft eerder dit jaar de nieuwe Seagate One Touch SSD aangekondigd. Deze solid-state-schijf biedt NVMe-waardige prestaties en stijlvolle draagbaarheid voor technologieliefhebbers en ontwikkelaars van content.

Met zijn topsnelheden voor lezen/schrijven tot 1030 MB/s1 en opslagcapaciteit tot wel 2 TB is de One Touch SSD een krachtige externe schijf die geoptimaliseerd is voor efficiënt beheer en transport van belangrijke bestanden.

De SSD is compatibel met Windows® en Mac® en standaard USB-compatibel (exFAT-geformatteerd). De Seagate One Touch SSD maakt gebruik van USB 3.2 Gen 2 USB-C-technologie en is compatibel met USB-C- en USB 3.0-computers; beide kabels worden meegeleverd. De One Touch SSD is ook compatibel met mobiele Android-apparaten en de Seagate Mobile Touch-app helpt extra ruimte op de computer vrij te maken door back-ups naar SSD te maken van video’s, foto’s en bestanden. Ideaal voor een mobiele levensstijl: de SSD is bij een val schokbestendig tot op een hoogte van 2 meter.

De compacte One Touch SSD is ontworpen met een aluminium bovenzijde en is aan de zijkanten met zachte stof bekleed. Het apparaat is verkrijgbaar in zwart, zilver of blauw en heeft een gestroomlijnde, eigentijdse uitstraling die mooi aansluit bij moderne pc’s. Hij wordt geleverd met Seagate’s Toolkit-desktopsoftware met Sync Plus en biedt bestandssynchronisatie via continue back-ups en Rescue Data Recovery Services2, voor bescherming tegen gegevensverlies en de kosten voor gegevensherstel. Bij de schijf wordt ook een gratis jaarabonnement op Mylio Create en een Adobe Creative Cloud Fotografielidmaatschap van 4 maanden aangeboden.

De One Touch SSD is vanaf deze maand beschikbaar voor een adviesprijs van 89,99 euro (500 GB), 149,99 euro (1 TB) en 284,99 euro (2 TB).


1
De werkelijke prestaties kunnen verschillen en zijn afhankelijk van de gebruiksomgeving en andere factoren, zoals de gekozen interface en schijfcapaciteit.

2 Niet in alle landen verkrijgbaar.

Back To Top