skip to Main Content
De Feestdagen Gaan Van Start Bij Apple
Afbeelding: Apple / Apple viert de feestdagen en maakt het nog makkelijker om in deze periode te shoppen.

De feestdagen gaan van start bij Apple

Vanaf vandaag viert Apple de feestdagen in Apple Stores en op apple.com met de lancering van de cadeaugids voor de feestdagen en gepersonaliseerde wenskaarten van Today at Apple. Met de gloednieuwe modellen van iPhone, iPad, Mac, Apple Watch, AirPods en nog veel meer is het voor klanten nog makkelijker om de nieuwste Apple producten te bekijken en te kopen tijdens de feestdagen.

“Onze teams kijken ernaar uit om de feestdagen bijzonder te maken voor onze klanten”, aldus Deirdre O’Brien, senior vice president Retail + People bij Apple. “Onze Apple Specialists staan klaar om klanten te verwelkomen, cadeau-ideeën te geven en ze te helpen bij vragen tijdens de feestdagen, zowel in de Apple Store als online.”

Cadeaus shoppen bij Apple

Klanten kunnen de nieuwste producten gaan ontdekken en ervaren in de Apple Store. Apple Specialists staan klaar om klanten te helpen voor iedereen het perfecte cadeau te vinden, zowel online als in de Store.

  • Voor iedereen die zeker wil weten dat alles op tijd binnen is, heeft Apple uiterlijke besteldata voor gratis bezorging van alle producten. Zo ontvangen klanten hun cadeaus wanneer ze die nodig hebben.
  • Maak je cadeaus extra bijzonder en laat ze graveren, gratis en alleen op apple.com. Voeg een persoonlijke boodschap toe aan je iPad, AirTag, AirPods en Apple Pencil met een combinatie van emoji, tekst en cijfers. Klanten in New York kunnen hun nieuwe AirPods bij het kopen of ophalen gratis laten graveren in de Apple Store op Fifth Avenue.
  • Een Apple accessoire aan je cadeau toevoegen? Klanten kunnen met de Apple Store-app persoonlijke aanbevelingen bekijken, de beschikbaarheid van een artikel zien en zelf afrekenen in Stores, waar ze de nieuwste producten en diensten van Apple ontdekken.
  • In bepaalde regio’s bezorgt Apple binnen twee uur of de volgende dag. Ook kunnen klanten hun bestelling ophalen in de Apple Store.

Voor mensen die wat extra inspiratie willen opdoen, is er de Cadeaugids voor de feestdagen. Met aanbevelingen voor fotografen, creatievelingen en liefhebbers van gezondheid, fitness en entertainment is er voor elk wat wils, zoals:

  • De nieuwe iPhone 13-modellen, die allemaal zijn voorzien van ongeëvenaarde camerasystemen, een prachtig en robuust design, geweldige batterijduur en geavanceerde 5G-technologie. Ideaal om de feestdagen mee vast te leggen. En je kunt er iPhone-accessoires aan toevoegen, zoals het leren hoesje met MagSafe voor iPhone en de leren kaarthouder met MagSafe voor iPhone.
  • De compleet vernieuwde MacBook Pro met M1 Pro en M1 Max, de krachtigste en meest geavanceerde iPad en iPad mini ooit en Apple Pencil, waarmee klanten overal creatief aan de slag kunnen.
  • Apple Watch Series 7 met een groter en geavanceerder display, een robuust design, sneller opladen, nieuwe kleuren voor de aluminium kast en een serie bandjes in nieuwe kleuren en stijlen. Hiermee houden klanten hun gezondheid goed in de gaten.
  • HomePod mini (nu verkrijgbaar in oranje, geel een blauw) en AirPods (3e generatie) met Adaptieve EQ en ruimtelijke audio en een nieuw design met aansluitende pasvorm, zodat klanten tijdens de feestdagen optimaal van muziek kunnen genieten.

Today at Apple-wenskaarten

In samenwerking met internationale kunstenaars Jocelyn Tsaih, Antti Kalevi en Hvass&Hannibal introduceert Today at Apple Keynote-sjablonen die klanten kunnen downloaden om voor iedereen een gepersonaliseerde wenskaart te maken. Op iPad of Mac is er keuze uit feestelijke vormen, kleurrijke stickers en verschillende achtergronden. Kaarten kunnen worden aangepast met een foto, video of een warme boodschap. Bekijk de creaties van de kunstenaars en maak je eigen wenskaart op apple.com/nl/shop/gifts.

 

Back To Top