skip to Main Content
“Disney Melee Mania” Komt Exclusief Naar Apple Arcade
Afbeelding: Apple / “Disney Melee Mania” van Mighty Bear Games

“Disney Melee Mania” komt exclusief naar Apple Arcade

Apple heeft vandaag bekendgemaakt dat “Disney Melee Mania” van Mighty Bear Games verkrijgbaar zal zijn in de populaire gamingdienst Apple Arcade, net als ruim 200 andere leuke games. Spelers gaan de strijd met elkaar aan in teams met iconische personages van Disney1 en Pixar1 en vechten het uit in een prachtige en unieke arena. Iedere speler kiest z’n favoriete holografische held, van Wreck-It Ralph, Elsa, en Mickey Mouse tot Frozone, Moana, en Buzz Lightyear. Ga de strijd aan in een 3v3-gevecht met vrienden en vijanden om uiteindelijk de ultieme Disneykampioen te worden.

“We zijn erg trots dat we in samenwerking met Disney deze geliefde personages voor de eerste keer kunnen gebruiken in een battle arena game voor Disney en Pixar, die exclusief voor Apple Arcade is”, aldus Simon Davis, CEO van Mighty Bear Games. “Fans kunnen het tegen elkaar opnemen met champions van Disney en Pixar in arcade-stijl. Daarmee proberen ze in een leuke en waanzinnige knokpartij de chaos te overleven en in de spotlight te blijven.”

In “Disney Melee Mania” komen spelers terecht in een virtueel strijdperk, waar ze momenteel kunnen kiezen uit 12 champions uit klassieke Disney- en Pixarfilms, maar hier worden regelmatig personages aan toegevoegd. Elke champion is ontworpen om meteen de actie in te duiken, met een set iconische moves en vrij te spelen uiterlijke kenmerken. Tijdens een potje van vijf minuten vol actie in de battle arena moeten spelers de meeste punten scoren of het andere team zo vaak mogelijk verslaan om kans te maken op de overwinning. Ze kunnen spelen in snelle multiplayerbattles waarin personages het met hun unieke vaardigheden tegen elkaar opnemen in close-combat. Ook zijn er meerdere speltypen en challenges waarin ze hun skills kunnen testen en events waarmee ze in-game beloningen kunnen verdienen.

“Met Apple Arcade heb je eindeloos veel games om tijdens de feestdagen op al je devices van te genieten. Van klassieke namen als ‘Crossy Road Castle’ en ‘Solitaire’ tot creatieve nieuwe games als ‘Disney Melee Mania’ en ‘LEGO Star Wars: Castaways’”, aldus Alex Rofman, senior director van Apple Arcade. “Het mooiste van Apple Arcade is dat het een zorgeloze en onafgebroken game-ervaring biedt, waardoor je met het hele gezin kan genieten van leuke en spannende games zonder reclame of in-app aankopen.”

Er worden elke week langverwachte games en nieuwe contentupdates aan de dienst toegevoegd, zoals “LEGO Star Wars: Castaways”, die uitkomt op vrijdag 19 november. Dit is de eerste online action-adventure game van LEGO Star Wars2 die je met vrienden kunt spelen. Nadat je in een wervelstorm bent neergestort op een mysterieuze planeet stel je jezelf voor aan gloednieuwe personages. Ook kun je met andere spelers in een sociale hub afspreken waarin je het tegen elkaar op kunt nemen in verschillende games. Vecht tegen Tusken Raiders, ga naar Jabba’s paleis op Tatooine, strijd met Stormtroopers op Endor en baan je een weg door de Death Star in simulaties die zijn opgenomen in het Observatory. Je kunt lid worden van een team of alleen spelen om deze historische opnames te redden terwijl de toenemende corruptie de bekendste momenten uit de Star Wars-geschiedenis verandert. Race met Microfighters, verdien nieuwe uitrusting en aanpassingsopties en daag je vrienden uit tot een gevecht in het Hippodrome. Zo ontrafel je samen het mysterie en beleef je simulaties uit het hele Star Wars-universum.

Met Apple Arcade heb je onbeperkt toegang tot een groeiende collectie van ruim 200 premium games. De gamingdienst heeft nieuwe releases, prijswinnende games en favorieten uit de App Store, zoals “NBA 2K22 Arcade Edition”, “Sneaky Sasquatch”, “Mini Motorways”, “The Oregon Trail”, “Sonic Racing”, “FANTASIAN”, “Solitaire by MobilityWare”, “Tiny Wings” en “Crossy Road Castle”. Allemaal zonder reclame of in-app aankopen.

Prijzen en verkrijgbaarheid

  • Apple Arcade is verkrijgbaar voor € 4,99 per maand, met een gratis proefperiode van een maand. Klanten die een nieuwe iPhone, iPad, iPod touch, Mac of Apple TV kopen, krijgen gratis een abonnement van 3 maanden op Apple Arcade.3
  • Apple Arcade is ook onderdeel van de maandelijkse Apple One-abonnementen, zowel Individueel (€ 14,95) en Gezin (€ 19,95) met een proefperiode van een maand.4
  • Een abonnement op Apple Arcade biedt maximaal zes personen onbeperkt toegang tot alle games in de catalogus. Het is een leuk en veilig platform voor gezinnen over de hele wereld die op zoek zijn naar interactief entertainment.
  • De beschikbaarheid van games op verschillende devices is afhankelijk van de compatibiliteit van de hardware en software. Sommige content is niet in alle regio’s beschikbaar.
  1. © Disney. © Disney/Pixar.
  2. Lucasfilm, het Lucasfilm-logo, STAR WARS en bijbehorende eigendommen zijn handelsmerken en/of auteursrechten van Lucasfilm Ltd. en/of haar dochterondernemingen in de Verenigde Staten en andere landen. © & TM Lucasfilm Ltd.
  3. Alleen voor nieuwe abonnees. € 4,99 per maand na afloop van gratis proefperiode. Eén abonnement per ‘Delen met gezin’‑groep. Aanbod geldig tot  maanden na activering van een in aanmerking komend device. Het abonnement wordt automatisch verlengd totdat het wordt opgezegd. Er zijn beperkingen en andere voorwaarden van toepassing.
  4. De gratis proefperiode van Apple One geldt alleen voor de services die je niet al gebruikt, of je nu in de proefperiode van die services zit of er al een abonnement op hebt. Na afloop van de proefperiode wordt het abonnement automatisch verlengd totdat het wordt opgezegd. Er zijn beperkingen en andere voorwaarden van toepassing.
Back To Top