Skip to content
Apple Campus 2. ©Carlas Rabada

Apple event in maart?

Als we de laatste geruchten mogen geloven, zal Apple in maart zijn eerste event van het nieuwe jaar organiseren. De verwachting zijn dat Apple tijdens dit vermoedelijke online event, meerdere producten zal aankondigen. Zo wordt er een nieuwe iPad Pro verwacht met o.a. een camera in landscape-mode en uiteraard een snellere silicon-processor, een vernieuwde MacBook Air in verschillenden kleuren met de nieuwe M2-processor (deze zal langzamer zijn dan de M1 Pro & M1 Max…), de Mac mini (Pro) met een afgeslankt uiterlijk en met de keuze voor een M1 Pro of M1 Max silicon-processor.

Ook is er een kans dat Apple de vernieuwde 27 inch iMac zal presenteren. Deze zou best wel eens net als de 24 inch iMac in verschillende kleuren en hetzelfde uiterlijk kunnen komen. Net als bij de nieuwe verwachte Mac mini (Pro) zal men hier ook de keuze krijgen hebben tussen de M1 Pro en de M1 Max. Er doen ook geruchten dat deze iMac een 30 of 32 inch beeldscherm krijgt. Iets waar al even over wordt gesproken. Maar doordat er ook geruchten zijn dat Apple weer losse eigen beeldschermen gaat leveren, is er verwarring ontstaan hoe de gelekte informatie moet worden geïnterpreteerd. Of Apple ook overstapt naar mini-led voor zijn interne of externe beeldscherm, net als bij de 12,9 inch iPad pro, en de 14 en 16 inch MacBook Pro is nog onduidelijk.

Back To Top