Skip to content
HomePod mini is nu verkrijgbaar in drie nieuwe levendige kleuren: oranje, geel en blauw, naast wit en spacegrijs. ©Apple

HomePod mini binnenkort leverbaar in Nederland

Apple introduceerde vorige jaar de nieuwe HomePod mini in verschillende kleuren, waaronder geel, oranje en blauw. Echter werd deze draadloze kleine speaker, die met Siri werkt, slechts in een aantal landen geïntroduceerd. Nederland zat daar niet bij. Maar daar komt nu verandering in. Apple zou namelijk op het moment bezig zijn om de HomePod mini geschikt te maken voor de Nederlandse taal.

De verwachting is dat de HomePod mini later dit jaar officieel te koop zal zijn voor een prijs van rond de 100 euro. Inmiddels is de HomePod mini wel al te koop bij verschillende Nederlandse winkels met de Engelse Siri, maar dat zijn geen erkende verkooppunten van Apple.

 

Back To Top