skip to Main Content
Apple Yas Mall Nu Geopend In Abu Dhabi
Afbeelding: Apple / De nieuwe Apple Store Yas Mall in Abu Dhabi.

Apple Yas Mall nu geopend in Abu Dhabi

Apple heeft vandaag in Abu Dhabi de opnieuw ontworpen Apple Yas Mall geopend. De winkel zit op de hoek van het stadsplein in het winkelcentrum en heeft een prachtig gebogen glazen buitenkant. In deze nieuwe Apple Store kunnen de klanten de nieuwste producten, diensten en service van Apple verwachten. Ook is er voldoende ruimte om deel te nemen aan de gratis “Today at Apple” sessies.

“Met de opening van de nieuw uitgebreide Apple Yas Mall, is ons team klaar om nog meer van Abu Dhabi’s ongelooflijk diverse en innovatieve gemeenschap te verwelkomen aan deze prachtige nieuwe ruimte,” zei deirdre O’Brien, Apple’s Senior Vice President of Retail + People’s. “We kijken ernaar uit om het beste van Apple naar de VAE te brengen, en voortbouwen op onze geschiedenis in de regio.”

Back To Top