skip to Main Content
Apple Event Op 8 Maart

Apple event op 8 maart

Apple heeft zojuist bekend gemaakt op zijn website dat er op dinsdag 8 maart een event zal zijn. Dit zal online plaatsvinden om 19:00 uur Nederlandse tijd en worden gehouden in Cupertino.

Vermoedelijk zal Apple tijdens dit event de vernieuwde iPhone SE en de iPad Air aankondigen. Ook doen er geruchten dat we de nieuwe Mac mini en de 13-inch MacBook kunnen verwachten deze avond. Mocht dit het geval zijn, dan zullen we waarschijnlijk voor het eerst ook kennis maken met de M2 silicon-procesor. Deze zal in de basisversie komen als vervanger voor de huidige M1. Voor meer performance zal er naar alle waarschijnlijkheid gekozen kunnen worden voor de M1 Pro of M1 Max. Deze komen we ook tegen in de huidige 14- en 16-inch MacBook Pro.

Back To Top