skip to Main Content
HomePod Mini Eind Maart Leverbaar In Nederland
Afbeelding: Apple / HomePod mini is nu verkrijgbaar in drie nieuwe levendige kleuren: oranje, geel en blauw, naast wit en spacegrijs.

HomePod mini eind maart leverbaar in Nederland

Vanaf eind maart zal de HomePod mini, de slimme speaker van Apple, ook te koop zijn in Nederland. Dit bericht staat op de website van Apple. Tot nu toe kon hij alleen bij een aantal Nederlandstalige winkels, of online gekocht worden met de Engelstalige versie van Siri. Daar komt nu dus verandering in.

De HomePod mini is nog geen 8,5 cm hoog en biedt fantastische muziekkwaliteit, de intelligentie van Siri en slimme mogelijkheden voor in huis, en dit alles met ingebouwde privacy en veiligheid. HomePod mini werkt naadloos samen met producten en diensten van Apple en is daarmee de ultieme slimme speaker voor iedereen met een Apple device. De HomePod mini kost 109 euro en is verkrijgbaar in verschillende kleuren, met bijpassende kleurdetails, zoals een gekleurd touch-oppervlak, netstof, volumeknoppen en een stoffen stroomkabel.

“HomePod mini levert fantastisch geluid en is de ideale slimme speaker voor iedereen met een iPhone vanwege de toegang tot de Apple Music-bibliotheek met ruim 90 miljoen nummers en de diepliggende integratie met Apple devices”, aldus Bob Borchers, Vice President Worldwide Product Marketing bij Apple.

Back To Top