skip to Main Content
Samsung Introduceert De T7 Portable SSD
Afbeelding: Samsung / De nieuwe Samsung T7 SSD is in meerder kleuren leverbaar.

Samsung introduceert de T7 Portable SSD

Samsung Electronics kondigt vandaag de nieuwe T7 Shield aan. In deze nieuwe SSD komen een buitengewone en betrouwbare performance samen met een handzaam design, ter grootte van een bankpas. Hoe groot het bestand ook is dat je wilt overzetten, het gaat razendsnel. Dat maakt de SSD bijvoorbeeld ideaal voor video’s. Daarnaast ben je ervan verzekerd dat je data water- en stofbestendig zijn opgeslagen. De T7 Shield is de laatste toevoeging aan de Samsung T7 Portable SSD line-up, die ook de T7 en de T7 Touch omvat.  

“Of je nu een creatieve professional of consument bent, je wilt een duurzame, krachtige en betrouwbare SSD die je ervan verzekert dat je gegevens veilig zijn,” zegt Roderick Niehorster, Marketing Manager Memory Business van Samsung Benelux. “De T7 Shield is solide en betrouwbaar, je data blijven veilig als je SSD valt. Ook kan de drive tegen water en stof en is hij bijzonder compatibel. Dus je kunt hem op meerdere apparaten gebruiken, zoals je PC, Android-smartphone en gameconsole.”

IP65-gecertificeerde betrouwbaarheid

De T7 Shield is Samsungs meest duurzame SSD tot nu toe. Het is daarom zeer geschikt voor op reis of als je vaak content maakt in de buitenlucht. Je kunt veel data kwijt zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de weersomstandigheden of andere tegenslagen. De T7 Shield kan valpartijen tot drie meter aan en is door de IP65-certificering water- en stofbestendig. Ondanks het solide design is de T7 Shield compact. Het heeft de grootte van een bankpasje en weegt niet meer dan 98 gram.

Uitzonderlijke performance

De T7 Shield heeft een leessnelheid van 1.050 megabytes per seconde (MB/s) en een schrijfsnelheid van 1,000 MB/s. Dat zijn niet alleen de hoogste overdrachtssneleden die momenteel beschikbaar zijn voor de USB 3.2 Gen2 standaard, het is ook zo’n twee keer sneller dan de voorganger, de T5, en zelfs 9,5 keer zo snel als externe harddisk drives (HDDs). Kortom, met de T7 Shield bespaar je veel tijd.

De T7 Shield is ook erg efficiënt bij de overdracht van grote files. Geen vertraging, geen oververhitting, zelfs wanneer je bestanden van 2TB direct overzet. Wat de taak ook is die je SSD uitvoert, je bent verzekerd van een stabiele en consistente overdracht zonder prestatieverlies.

Brede compatibiliteit en sterke beveiliging

Samsungs T7 Shield werkt met meerdere apparaten. Zowel op een PC, Mac, Smartphone (Android) of gameconsole kun je enorme hoeveelheden foto’s, games en video’s (4K en 8K) kwijt. Daarnaast is de T7 Shield uitgerust met beveiliging (*256-bit AES, Advanced Encryption Standard) met hardware-encryptie. Dat houdt in dat je gegevens zelfs veilig zijn als je je T7 Shield kwijt bent. Verder heb je toegang tot Samsungs Magician Software, wat het makkelijk maakt om je schijf te beheren.

Milieubewustere verpakkingen

Voor de T7 Shield wordt maar een derde van het verpakkingsmateriaal vergeleken met vorige edities gebruikt. 

De T7 Shield, zowel 1TB als 2TB, is beschikbaar in de kleuren beige, zwart en blauw. De drive wordt geleverd met een USB Type-C-to-C kabel en een USB Type-C-to-A kabel. De garantie is drie jaar geldig. De T7 Shield is vanaf vandaag wereldwijd beschikbaar voor verkoopadviesprijzen van €169,99 (1TB) en €319,99 (2TB).

Bezoek voor meer informatie samsung.com/nl/memory-storage/portable-ssd.

Back To Top