skip to Main Content
Apple Zomerkamp-sessies
Afbeelding: Apple

Apple Zomerkamp-sessies

Apple Zomerkamp, het populaire gratis programma voor kinderen en gezinnen, wordt van 20 juni tot en met 31 augustus weer wekelijks gehouden in Apple Stores over de hele wereld. Apple Zomerkamp vindt dit jaar voor de twintigste keer plaats; dit jaar weer live, met een programma van twee uur waarin gezinnen zelf een digitaal stripboek kunnen maken over onze planeet en hoe we die kunnen beschermen. Ouders en voogden kunnen zich nu aanmelden op apple.co/apple-camp.

“We vinden het heerlijk dat deelnemers – gezinnen en kinderen – tijdens Apple Zomerkamp hun verbeelding aan het werk kunnen zetten, geïnspireerd door elkaar en door onze teamleden”, aldus Deirdre O’Brien, Senior Vice President Retail + People van Apple. “Met dit speciale programma bieden we in onze Stores overal ter wereld al twintig jaar gelegenheid om samen te leren. We zijn blij dat we het dit jaar opnieuw kunnen organiseren.”

Dit jaar vindt er onder leiding van Apple Creative Pro’s een nieuwe activiteit plaats, namelijk ‘Kunst – Lab: Op stripboekavontuur met het hele gezin’. De deelnemers verzinnen een verhaal over bescherming van de planeet en trekken er dan op uit met een iPad om buiten inspiratie te vinden. Met iPad Pro en Apple Pencil maken ze foto’s en tekeningen en voegen ze tekstballonnen en stickers toe om hun heldenverhalen vorm te geven.

Apple Zomerkamp is bedoeld voor kinderen van 8 tot 12 en hun ouders of voogden. De sessies worden in de Stores en in de buitenlucht gehouden. De deelnemers kunnen leren van Apple deskundigen en van elkaar. Voor dit gezinsavontuur worden tijdens de sessies devices ter beschikking gesteld.

Naast het programma in de Store is er een nieuw Zomerkamp Doeboek dat kan worden gedownload. Dit bevat 20 iPad-activiteiten voor thuis, bedoeld om kinderen en gezinnen overal ter wereld te inspireren en dingen te leren.

 

Back To Top