skip to Main Content
Apple Introduceert Op 7 September De IPhone 14

Apple introduceert op 7 september de iPhone 14

Apple heeft vandaag op zijn website de aankondiging gedaan dat het op 7 september om 19:00 uur Nederlandse tijd een Apple Event houdt. Op dit grotendeels digitale online Apple Event zal Apple de iPhone 14 introduceren. Deze zal naar verwachting in vier varianten komen. Namelijk de iPhone 14, iPhone 14 Max, iPhone 14 Pro en de iPhone 14 Max Pro. De mini-versie van de iPhone zoals we eerder gewend waren, zal er dit keer waarschijnlijk niet bijzitten. Dit komt doordat deze versie het de afgelopen jaren niet goed heeft gedaan. Heel veel is er nog niet bekend over de aankomende iPhone. Maar als de geruchten correct zijn, dan zal de iPhone 14 Pro en iPhone 14 Max Pro een 48 MP camera krijgen en dat is enorme stap vooruit ten opzichte van de 12 MP camera die we nu al een tijd gewend zijn.

Back To Top