skip to Main Content
GarageBand Presenteert Nieuwe Remix Sessions
Afbeelding: Apple / Met GarageBand op iPhone en iPad kunnen beginnende muzikanten leren hoe ze hits van Katy Perry en de populaire K-popgroep SEVENTEEN kunnen remixen.

GarageBand presenteert nieuwe Remix Sessions

Vanaf vandaag heeft GarageBand voor iOS en iPadOS twee gloednieuwe Remix Sessions met Katy Perry en de populaire K-popgroep SEVENTEEN. Met de Remix Sessions van GarageBand kan iedereen als DJ aan de slag met nummers van de populairste artiesten. De app biedt inspiratie van de artiesten zelf en video’s met stapsgewijze instructies van een Apple Creative Pro. Tijdens de sessies kunnen beginnende muzikanten hun eigen draai geven aan de hits ‘Harleys in Hawaii’ van Katy Perry en ‘Darl+ing’ van SEVENTEEN.

De Remix Sessies van Katy Perry en SEVENTEEN zijn gratis te downloaden in de geluidenbibliotheek van GarageBand, die ook een groot aantal gratis loops, geluiden en instrumenten bevat waarmee je zelf kunt mixen en experimenteren om je eigen draai aan het origineel te geven. En met de Live Loops-interface in GarageBand kun je nummers remixen en nieuwe elementen eraan toevoegen, die automatisch het juiste tempo en de juiste toonsoort hebben. Je hoeft dus geen expert te zijn op het gebied van muziektheorie. Met Remix FX kun je nog meer variatie toevoegen en de ultieme drop maken door het gebruik van bijvoorbeeld filters en repeaters. Of je nu zomaar van house naar hiphop wilt overschakelen of een mash-up van verschillende genres wilt maken, met GarageBand kun je je creativiteit de vrije loop laten.

Today at Apple

Wereldwijd bieden we gratis creatieve en leerzame Today at Apple-sessies om klanten te inspireren meer te doen met hun favoriete producten. Vanaf vandaag is de gloednieuwe Today at Apple-sessie ‘Muziek – Skills: Remix Katy Perry’ wereldwijd live te volgen in verschillende Apple Stores. Tijdens deze sessie leggen Retail Creative Pro’s aan klanten uit hoe ze het nummer ‘Harleys in Hawaii’ van Katy Perry kunnen remixen met GarageBand op iPad en iPhone. In eerdere Today at Apple Remix Sessions hebben we nummers gebruikt van populaire artiesten zoals Billie Eilish, Khalid, Lady Gaga en Taylor Swift. Je kunt je aanmelden voor een sessie bij een Apple Store in de buurt op de homepage van Today at Apple.

Katy Perry, artiest: “‘Harleys in Hawaii’ heeft zoveel verschillende levens geleid, van de originele single tot mijn akoestische versie, tot versnelde, galmende versies op TikTok. Er zijn zijn heel veel mogelijkheden om dit nummer te remixen, en ik kan niet wachten om alle GarageBand-evoluties te horen dankzij deze Apple-samenwerking.”

Woozi (artiest van SEVENTEEN): “We vinden het leuk om onze manier van muziek maken te delen met onze fans. We gebruiken zelf al jaren GarageBand, dus het is een grote eer om met Apple samen te werken aan onze Remix Session in GarageBand. Nu kunnen onze fans muziek maken zoals wij dat ook doen. We hopen dat iedereen met veel plezier ons nummer ‘Darl+ing’ remixt, en er een eigen draai aan geeft. We kunnen niet wachten totdat ook de Carats hun remixes met ons en de rest van de wereld delen.

Beschikbaarheid

Gloednieuwe remixsessies zijn vanaf vandaag gratis te downloaden uit de geluidsbibliotheek in GarageBand 2.3.12 voor iOS 15 en iPadOS 15 of hoger. Ga voor meer informatie naar apple.com/ios/garageband.

Back To Top