skip to Main Content
Apple Brengt IOS 16.0.2. Uit
Afbeelding: Apple / iOS 16 bevat de grootste update ooit aan het toegangsscherm en allerlei andere nieuwe features die alles mooier, persoonlijker en handiger maken.

Apple brengt iOS 16.0.2. uit

Met het introduceren van de iPhone 14 bracht Apple al snel iOS 16.0.1 uit. Deze update was speciaal bedoelt voor deze nieuwe iPhones. Maar deze update nam niet alle bugs weg die als snel opdoken. Zo klaagden gebruikers van de duurste modellen dat ze last hadden van een trillende camera bij het gebruik van andere apps, zoals bijvoorbeeld met WhatsApp.

Met de nieuwe update iOS 16.0.2. zou dit probleem en andere kleinere problemen verholpen zijn. Deze nieuwe update is geschikt voor alle iPhones waar iOS 16 op kan draaien. Je ontvangt vanzelf een melding op je iPhone om te kunnen updaten.

Hieronder de vernieuwingen van iOS 16.0.2. die Apple op zijn website vermelde:

  • De camera kon trillen en onscherpe foto’s produceren bij het maken van foto’s met bepaalde apps van derden op de iPhone 14 Pro en de iPhone 14 Pro Max
  • Het scherm werd mogelijk volledig zwart tijdens de configuratie van het apparaat
  • Bij het kopiëren en plakken tussen apps werd er mogelijk vaker dan verwacht een vraag om toestemming weergegeven
  • Na opnieuw opstarten was het mogelijk dat VoiceOver niet beschikbaar was
  • Er is een probleem verholpen waarbij invoer via aanraken niet werkte op bepaalde iPhone X-, iPhone XR- en iPhone 11-schermen nadat er onderhoud was gepleegd
Back To Top